Most érkezett: kiderült, hogy mi okozta a Premier League sztárjának halálát

Egy athéni ház udvarán találtak rá a focista holttestére.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2024.10.12. 12:30
focista tragédia Sheffield United fulladás

Mindössze 31 éves korában életét veszítette a görög válogatott és a Sheffield United korábbi védője George Baldock, akire az athéni háza medencéjében találtak rá holtan a hét elején. A fiatal focista belefulladt a saját medencéjében - derült ki egy vizsgálatból. Az egyelőre kérdéses, hogy miért nem tudott kimászni a partra, azonban élettársa Annabel Dignam közleményben erősítette meg, hogy elveszítette a lelki társát és kisgyermeke édesapját - számolt be róla az Metro.

víz medence
A saját medencéjébe fulladt bele a népszerű focista /Fotó: Illusztráció/Pexels

George a héten utazott volna haza Sheffieldbe, hogy megünnepelje a kisfia első születésnapját. Ő volt az életem szerelme és lelki társam, a tökéletes apja az egyéves kisfiúnknak

 - írta közleményében Annabel.

Te egészítettél ki engem! Te voltál a világom, és mi voltunk a tiéd. Itt vagy velem Brody mosolyában, kuncogásában és pozitív személyiségében. Az én világom már soha nem lesz a régi, de megtalálom a módját, hogy Brodynak az legyen, megígérem! Örökké és mindig szeretni foglak!

George miután távozott a Sheffield csapatától, Görögországba légióskodott a Panathinaikosz csapatában, ahol halála előtt vasárnap még pályára is lépett. A görög válogatott csütörtök este hazai pályán fogadta az angol válogatottat és miután győztes gólt szerzett a csapat, felemelték George Baldock mezét és az ő emlékére ajánlották fel a találatot.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás