„Már tárgyalnak egymással” – az Internazionale vinné a magyar válogatott védőjét

Balogh Botond kiválóan teljesít az olasz Parmában. Sztárcsapatok figyelmét is felkeltette, az Internazionale komolyan fontolgatja a szerződtetését.



Megosztás
Szerző: Szabó Sándor
Létrehozva: 2024.10.15.
labdarúgás Balogh Botond internazionale parma

Fülöp Ferenc, az MTK egykori gólerős középcsatára emlékeztet rá, védence, Balogh Botond a lehető legrosszabbkor sérült meg.

Balogh Botond
Balogh Botond (5) sztárcsapathoz kerülhet (Fotó: Árvai Károly)

Nyilvánvaló volt, hogy a Hollandiával játszott 1-1-es budapesti Nemzetek Ligája-meccsen Marco Rossi szövetségi kapitány számolt volna a játékával, csakhogy Botond a Bologna elleni október 6-i, idegenbeli, 0-0-s olasz bajnoki találkozón erős rúgást kapott a vádlijára. Hiába kezelték, a teljes gyógyulása érdekében nem lépett pályára az Oranje ellen a Puskás Arénában. A további orvosi ellátás és pihenés segített, Zenicán, Bosznia-Hercegovinával szembeni összecsapás második félidejében Rossi elküldte melegíteni, de végül nem játszott

– mondta a Metropolnak Fülöp Ferenc játékosmenedzser.

S bár korábban német és angol érdeklődőkről szóltak a hírek, Fülöp tudatja: az Internazionale komolyan fontolgatja a magyar Facchettinek becézett 22 éves, 189 centi magas középső védő Balogh szerződtetését. Giuseppe Marrotta, az Inter vezérigazgatója megerősítette, mivel két centerhalfjuk, az olasz Francesco Acerbi (37) és a holland Stefan de Vriej (32) egyaránt harmincon túliak, ráadásul jövő nyáron lejár a szerződésük, inkább fiatal játékosokban gondolkodnak. Egyik kiszemeltjük Balogh Botond, akit kiváló védőnek tartanak.

Balogh Botond Milánóba kerülhet

-„A két klub már felvette a kapcsolatot egymással. Az Internek valóban szüksége lenne egy olyan védőre, aki olyan kiválóan fejel, mint Botond. Ha majd a két klub zöld ágra vergődik egymással, akkor jön el a mi menedzser-irodánk ideje, és kezdünk tárgyalni az adásvételről” – teszi hozzá Fülöp.

Balogh piaci értéke a Transfermarkt adata szerint 1,8 millió euró (720 millió Ft).

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás