Ki hitte volna? Fradista klikk alakul az FTC riválisánál

Két exfradista labdarúgó útjai ismét találkoztak, Pakson együtt folytatja pályafutását Vécsei Bálint és Varga Roland. Korábban mindketten bajnokságot nyertek a Fradival.



Megosztás
Szerző: Szabó Sándor
Létrehozva: 2024.09.11.
Labdarúgás OTP Bank Liga Vécsei Bálint paks

Varga Roland két év romániai kitérőt követően – a Sepsi OSK-ban futballozott – tér vissza a magyar élvonalba, ahol az Újpest, a Győri ETO, a Ferencváros és az MTK volt korábbi állomáshelye. Ezúttal az ötödik, a Paks jelent újabb bizonyítási esélyt, ugyanis 34 évesen is erősítést jelent a legutóbbi magyar bajnoki ezüstérmes paksiaknak.

Az exfradista Varga Roland augusztusban még a zöld-fehérek BL-selejtezőjén szurkolt

Varga Pakson újra együtt játszhat Vécsei Bálinttal, akivel 2020-ban focizott együtt a Ferencvárosban.

„Öröm számomra, hogy ismét azonos szerelésben futballozunk” – nyilatkozza Vécsei Bálint. „Egy idényen keresztül játszottunk együtt a fővárosi zöld-fehéreknél, kellemes emlékeket őrzünk.”

Vécsei szerint elég kellemetlen sérüléshullám üli meg Paksot, minden olyan támadóra szükség van, aki pontosan tudja, miként kell gólt szerezni.

Roland jobb lába különleges, remélem, lövései ugyanolyanok, mint régen. Érzi a kaput, ez a leglényegesebb, nem ok nélkül volt 34 alkalommal válogatott, a jelentős rutinjáról nem is beszélve. Ha majd a műtét után lábadozó egykori gólkirályunk, Hahn János is visszatér, az NB I-es folytatásban és a Magyar Kupában egyaránt erősödik a keretünk.

A Paks idén nagyon közel volt a Konferencia Liga főtáblájához, a nyárra ezért szívesen emlékeznek a csapatnál.

„A legutóbbi nemzetközi kupakiírásban, a Konferencia Ligában a play-off szakaszig jutottunk, és ezt a bravúrt már senki sem veheti el tőlünk. Bár igencsak korai erről beszélni, de lassan körvonalazódik, hogy a bajnok Ferencváros mellett ugyanaz a két klub, a Paks és Puskás Akadémia lesz harcban a dobogós helyezésekért. Roland mindenesetre jó pár góllal segítheti álmaink megvalósulását”

– mondta lapunknak Vécsei. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás