Történelmi sikerre készül a magyar futballcsapat

Még egy sikeres lépést kell megtennie csütörtökön a Paks futballcsapatának azért, hogy a Konferencia Liga főtábláján folytathassa szereplését.



Megosztás
Szerző: Szabó Sándor
Létrehozva: 2024.08.28.
labdarúgás konferencia liga mladá boleslav paks

Aligha bánta meg Kinyik Ákos, hogy hátat fordított a Debrecen élvonalbeli együttesének, és 2021-ben szabadon igazolhatóként Paksra került, elvégre az atomvárosi együttessel a KL főtáblájáért áll harcban. A cseh Mladá Boleslav elleni rájátszás első 90 perce (2-2) során – bár öngólt vétett - tanári módon tisztogatott a védelem centrumában, és persze ugyanezt várják el tőle szakvezetői a csütörtöki (19.00, TV: Duna World) paksi visszavágón is.

Paks
A paksiak odahaza juthatnak tovább

- Óvatos vagyok, miután a csehek minőségi játékosokkal érkeznek, tehát aligha adják fel továbbjutási reményeiket csak azért, mert odahaza 2-2-re végeztek velünk szemben - nyilatkozza a Metropolnak Kinyik. - A mi védekezésünk szilárd alapokon állt. Mivel hírlett, hogy a rivális a széleken ütőképes, azokat a sávokat lezártuk, és így teszünk majd csütörtökön is. 

Kinyik bevallja, legfeljebb halvány sejtései vannak arról, hogy milyen meglepetéssel állnak elő a csehek.

Mi egységesek vagyunk, három csapatrészünk között kiváló az összhang. Az ellenfél kapuja előtt kell határozottabbnak kell lennünk, mert rúgott gól nélkül nehéz lesz a KL csoportfázisában helyet bérelni magunknak.

A paksiak tehát történelmi sikerre készülnek.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás