Még mindig nincs vége, távozhat a Fradi bukott hátvédje

Nagy reményekkel érkezett a Ferencvároshoz a középhátvéd, ám nem tudta megváltani a világot. Ismail Aaneba a stabil játéklehetőség reményében kölcsönbe kerülhet, nem akárhonnan érdeklődnek iránta.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2024.09.19. 12:30
Módosítva: 2024.09.19. 12:34
Fradi Ismail Aaneba Raja Casablanca átigazolás Ferencváros

Ismail Aaneba egy évvel ezelőtt érkezett a Ferencvároshoz a francia másodosztályból. A Sochaux-ban alapember volt és a 2022/23-as idényben még 30 francia bajnokit játszott le, értékét a Transfermarkt akkor kétmillió euróra (783 millió forint) becsülte. A zöld-fehér mezes együttesnél azonban nem váltotta meg a világot.

Ismail Aaneba
Ismail Aaneba egy év után távozhat a Ferencvárostól / Fotó: Sipeki Péter

A középhátvéd tavaly minden sorozatot figyelembe véve kilenc tétmérkőzésen lépett pályára. Gólt ugyan szerzett kettőt is, ám teljesítményével nem voltak elégedettek a klubnál, az új edző, Pascal Jansen idén még egyszer sem nevezte be a keretbe. Aaneba értéke egy év alatt 750 ezer euróra (293 millió forint) esett.

Marokkóba igazolhat Ismail Aaneba

A 25 éves futballista szerződése 2026 júniusáig szól, ezért a Fradi úgy döntött, hogy megpróbálja kölcsönadni. A hátvédért egészen meglepő helyről érdeklődnek, a 13-szoros marokkói bajnok Raja Casablanca dobna neki mentőövet. Az Üllői129 úgy tudja, hogy az afrikai együttes és a Fradi valóban kapcsolatban állnak egymással. Az átigazolási időszak még mindig nem ért véget Marokkóban, így jöhet létre a transzfer.

A Raja Casablanca tavaly megnyerte a marokkói bajnokságot, idén azonban hazai pályán vereséggel rajtolt.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás