Kimaradt az újpestiek elleni Fradi-hős az EL-keretből

Szeptember végén a Ferencváros megkezdi a szereplését az Európa-ligában. Pascal Jansen vezetőedző keretet hirdetett, amelynek egy nagy hiányzója van Tosin Kehinde személyében.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2024.09.07.
Tosin Kehinde Európa-liga keret Fradi

A Ferencváros tizenegyespárbajban búcsúztatta a Borac Banja Lukát az Európa-liga rájátszásában, ezzel bejutott a főtáblára. Egyszerű dolga biztosan nem lesz a zöld-fehér mezes klubnak, ugyanis az Anderlecht, a Tottenham, a Nice, a Dinamo Kijev, a Malmö, a PAOK, az Eintracht Frankfurt és az AZ Alkmaar vár rá a kibővített csoportkörben. A Fradi edzője, Pascal Jansen kihirdette a 24 fős keretét, amelynek egy komoly hiányzója van.

Tosin Kehinde
Tosin Kehinde nem tagja a Fradi Európa-liga keretének (Fotó: Koncz Márton)

Tosin Kehinde bosszankodhat

A legrosszabbul Tosin Kehinde érezheti magát, aki az idei teljesítménye után okkal gondolhatta azt, hogy legalább kerettag lesz. A 26 éves szélső tavaly nyáron érkezett a klubhoz, ám sérülés miatt gyakorlatilag a teljes szezont kihagyta. Idén már a felkészülési találkozókon látszott, hogy nagyon motivált és új erőre kapott, amit még Jansen is kiemelt. Minden sorozatot figyelembe véve az aktuális kiírásban öt tétmérkőzésen egy gólt szerzett, az Újpest elleni rangadót ő döntötte el egy szép szóló után.

Kehinde mellett Mats Knoester, Ismail Aaneba, Pászka Lóránd, Anderson Esiti, Isaac Pappoe, Owusu Kwabena és Fortune Bassey is kimaradt. Ezek közül Pappoe az, aki friss érkezőként nem tudott bekerülni a csapatba.

A Ferencváros először szeptember 25-én, az RSC Anderlecht ellen kezdi meg a szereplését az Európa-ligában, idegenben.

A Ferencváros kerete az Európa-ligára

Kapusok: Dibusz Dénes, Varga Ádám

Védők: Botka Endre, Cristian Ramírez Eldar Civic, Ibrahim Cissé, Kaján Norbert, Raul Gustavo, Stefan Gartenmann, Szalai Gábor

Középpályások: Cebrail Makreckis, Habib Maiga, Kady Borges, Kristoffer Zachariassen, Mohamed Ali Ben Romdhane, Mohammed Abu Fani, Philippe Rommens, Tóth Alex

Csatárok: Adama Traoré, Alekszandar Pesics, Gruber Zsombor, Matheus Saldanha, Varga Barnabás, Virgil Misidjan

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás