Óriási bejelentés a Fradinál, Varga Barnabással jött az új érkező

Új időszak köszöntött be a Ferencváros focicsapatánál, az új sportszergyártó három egyedi mezzel mutatkozott be a zöld-fehéreknél.



Megosztás
Szerző: SK
Létrehozva: 2024.07.01.
Módosítva: 2024.07.01.
Ferencváros Varga Barnabás hazai mez mez

A következő szezontól a Ferencvárosi Torna Club csapatai és sportolói az olasz sportszergyártó cég, a Macron ruházatát viselik majd.

Az új mezek teljesen egyediek lesznek a Ferencváros történelme, hagyományai és szimbólumai által inspirált grafikai elemeknek köszönhetően, amelyek úgy lettek megalkotva, hogy a játékosok és a szurkolók által egyaránt érzett identitás és összetartozás érzését kifejezzék - számolt be róla a klub honlapja.

A hazai mezt először a gárda csatárán, az Európa-bajnokságon súlyos sérülést szenvedett Varga Barnabáson mutatták be.

Fotó: Fradi.hu

A hazai mez mintázatát a klasszikus függőleges zöld-fehér vonalak jellemzik. A gallért piros-fehér-zöld csíkok díszítik, a "Küzdeni mindig, feladni soha" mottó pedig megtalálható a nyak hátsó részén, valamint körbefut a gumírozott szegélyekkel rendelkező mez aljának belsejében is.

Az idegenbeli mez modern dizájnjának alapja fekete, felületét zöld, dinamizmust és az erőt szimbolizáló mintázat díszíti, a gumírozott szegélyeken zöld-fekete háromszög mintázat fut végig, a "Küzdeni mindig, feladni soha" mottó pedig megtalálható a mez aljának belsejében.

Az aranyszínű mez teljes felületét a klub jeligéit jelképező dombornyomott három E betű (Erkölcs, Erő, Egyetértés) díszíti, gallérja elegáns kinézetet kölcsönöz, a gumírozott szegélyeken egy fekete csík található.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás