Szoboszlai után újabb romantika, görög szigeten nyaral Dárdai fia

Idilli környezetben piheni ki a szezon fáradalmait Dárdai Márton. A Hertha Berlin labdarúgójának nyaralásáról szerelme osztott meg fotókat.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.07.09.
Dárdai foci Eb 2024 romantikázott barátnő

A magyar válogatott minden meccsén pályára lépett Dárdai Márton a labdarúgó-Európa-bajnokságon. A Hertha Berlin játékosa – aki januárban döntött válogatottunk mellett – teljesítményével a jobbak közé tartozott a magyar keretben. Svájc ellen csereként jött be 0-2-nél a szünetben, a németekkel és a skótokkal megvívott találkozón kezdett.

EMBOLO, Breel; DÁRDAI Márton
Dárdai a svájciak ellen (Fotó: Koszticsák Szilárd)

A torna után a magyar focisták párjaikkal kapcsolódtak ki. Szoboszlai Dominik új szerelmével, Borkával Olaszországban romantikázott, Dárdai szintén a barátnőjével utazott el Görögországba, Zakynthos szigetére. A középső Dárdai fiú három éve él boldog párkapcsolatban Vanesszával

Dárdai pályafutása egyébként fordulatot vehet idén nyáron. A szerződése jövőre jár le, így ha pénzt akarnak érte, akkor idén adhatják el a berliniek. 

A másodosztályban szereplő Hertha hátvédjéért az élvonalbeli Augsburg mutat érdeklődést. A fővárosi klub hajlandó megválni tőle, ellenben legalább ötmillió eurót (2 milliárd forint) szeretne érte kapni.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás