Órákon belül eldőlhet, ki lesz a Fradi vezetőedzője

Május közepe óta nincs mestere a Fradi focicsapatának. A gárda pénteken orvosi vizsgálattal kezdi a felkészülést, addig edzője is lesz a bajnokcsapatnak.



Megosztás
Szerző: SK
Létrehozva: 2024.06.10.
Módosítva: 2024.06.10.
Ferencváros Bajnokok Ligája tréner vezetőedző sportfogadás

Júliusban a Bajnokok Ligája második selejtezőkörében kezdi meg az új szezont a Ferencváros focicsapata. Igaz, egyelőre nem tudni, ki lesz a gárda vezetőedzője. Mint ismert, a szerb Dejan Sztankovics a Paks ellen elveszített kupadöntő után távozott a Szpartak Moszkvába. Ehhez képest az új idényre való felkészülés már pénteken elkezdődik, mégpedig orvosi vizsgálatokkal. A Metropol információi szerint addigra biztosan kiderül, kit választ majd az FTC vezetése. Úgy tudjuk, hogy jelenleg több külföldi név is a kalapban van, s nem kizárt, hogy a zöld-fehérek már hétfő este megegyeznek egyikükkel.

A Csukaricski elleni hazai meccs után idegenbeli rangadóra megy a Fradi
Fotó: Ladóczki Balázs/Origo

A Ferencvárosnál az utóbbi években külföldi szakemberek dolgoztak, volt holland, német, ukrán, osztrák, orosz és szerb tréner, a sort átmenetileg tavaly nyáron Máté Csaba törte meg, aki egy hónapig megbízott trénerként irányította a Fradit.

A pénteki rajton természetesen nem lesz ott a válogatottal az Eb-n szereplő Dibusz Dénes, Botka Endre és Varga Barnabás.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás