Nyaralás közben hagyná ott a Fradit a kulcsjátékosa?

Hosszú szezont zárt Marquinhos a Ferencvárossal, aki jelenleg szülőhazájában, Brazíliában nyaral. Sajtóértesülés szerint azonban nem csak a pihenésről van szó, a 24 éves szélső az ügynökével együtt több helyi klubot is megkörnyékezett.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2024.06.07.
Módosítva: 2024.06.07.
Ferencváros Brazília sportfogadás távozás Marquinhos

Marquinhos 2022 februárjában érkezett a brazil Atlético Mineirótól a Ferencvároshoz. Tehetségével és küzdeni akarásával rögtön felhívta magára a figyelmet, ám kellett neki idő, amíg jobban kiforrott a játéka. A tavalyi szezonban minden eddiginél nagyobb szerepet kapott, 48 tétmérkőzésen játszott több mint 3500 percet, összesen pedig 7 gólt és 10 gólpasszt ért el.

20230203_DSC2963_KP
Marquinhos Brazíliában próbál magának új csapatot találni? Fotó: Kovacs Peter

A brazil futballista a maratoni idény után úgy döntött, hogy szülőhazájában, Brazíliában piheni ki az elmúlt hónapok nagy terhelését. Erről egy videót is feltöltött a 24 éves játékos.

Lucas Tanaka sportújságíró szerint azonban nem csupán a relaxációról van szó. Állítása szerint Marquinhos az ügynökével több helyi klubbal is felvette a kapcsolatot, de külföldi csapatokkal is találkozókat szeretnének lebonyolítani, szúrta ki az Üllői129

A történet meglehetősen komplikált. Marquinhos nemrég még arról beszélt, hogy imádja Magyarországot és szívesen lenne magyar válogatott is. Közben azonban már felröppentek olyan hírek, hogy a mexikói UNAM Pumasszal egyeztet, de Szaúd-Arábiából is érdeklődtek felőle.

Hajnal Tamás, a Ferencváros sportigazgatója kijelentette, hogy a kulcsjátékosokat csak jelentős összeg ellenében adják el, így aki Marquinhost meg szeretné kaparintani, annak mélyen a zsebébe kell nyúlnia. Szerződése 2026 júniusáig szól, piaci értékét pedig a Transfermarkt 4 millió euróra (1,5 milliárd forint) becsüli.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.
 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás