Kerkez a darálóban: Szoboszlai áldozata lett a hátvéd - videó

Megtartotta a Németország elleni mérkőzés előtti utolsó edzését a magyar labdarúgó-válogatott. Két futballista kihagyta a gyakorlatokat, Szoboszlai Dominik pedig Kerkez Milosnak okozott kellemetlen momentumokat.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2024.06.18.
Szoboszlai Dominik foci Eb 2024 Kerkez magyar válogatott Németország

Kedd délelőtt a magyar labdarúgó-válogatott elvégezte az utolsó edzését Weiler im Allgäuban, a Németország elleni Európa-bajnoki csoportmérkőzés előtt. A csapat a házigazda elleni összecsapását Stuttgartban játssza majd. A Magyar Nemzet több érdekességet is kiszúrt a tréningen.

Euro 2024: Hungary - Switzerland
Kerkez Milost Szoboszlai Dominik sem kímélte az edzésen Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

Először Szoboszlai Dominik volt az, aki igencsak kellemetlen momentumokat okozott Kerkez Milosnak. A középpályás az égbelőtt egy labdát, amit Kerkez combbal szeretett volna lekezelni. Ezt viszont elkalkulálta, így érzékeny helyen találkozott a játékszerrel. Nagy ijedtségre nem volt ok, néhányan nevettek az eseten, Kerkez feltápászkodott, és egy-két perc múlva már végezte a bemelegítést.

Ami viszont valóban szomorú hír, hogy két játékos teljesen kihagyta az edzést. Loic Nego továbbra is sérüléssel bajlódik, viszont Balogh Botond sem egészséges. Több mint valószínű, hogy egyikük sem tud segíteni a csapatnak szerdán Stuttgartban.

A német városban Marco Rossi 18:30-tól sajtótájékoztatót tart. Ezen a szövetségi kapitány mellett Lang Ádám és Schäfer vesz majd részt. Magyarország 3-1-es vereséggel nyitott Svájc ellen, a németek ezzel szemben nagyon magabiztosan, 5-1-re legyőzte Skóciát.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás