Megy vagy marad? Édesapja reagált a pletykákra, így várják Németországban Lisztes Krisztiánt

Egy évvel a szerződéskötés után idén nyáron csatlakozik a Frankfurt focicsapatához ifjabb Lisztes Krisztián. Arról is hallani, hogy a német klub azonnal kölcsönadja.



Megosztás
Szerző: SK
Létrehozva: 2024.06.22.
Németország foci Eb 2024 Lisztes Krisztiánt szerződés

2023 nyarán kötött szerződést a Frankfurt csapatával ifjabb Lisztes Krisztián. A Ferencváros támadója azon a tavaszon robbant be az élvonalba, s azonnal lecsaptak rá a németek. Az idei szezonja sérülések és gyengébb forma miatt gyengébben sikerült, ezért kérdés, mit kezdenek vele most Németországban. Kérdés, hogy marad-e az Eintrachtnál, vagy a klub kölcsönadja az országon belül?

A Fradi-legenda Lisztes Krisztién szerint fiának most az a legfontosabb, hogy jó erőben legyen, és csináljon egy jó felkészülést, minden rajta múlik
(Fotó: Török Attila)

A játékos édesapja, a Fradi-legenda Lisztes Krisztián most a Magyar Nemzetnek reagált a kölcsönadás hírére.

„Ez igazából nem merült fel, Krisztiánnak a célja, hogy kivívja a helyét a csapatban, a Frankfurtnak pedig az, hogy beépítse Krisztiánt. Vannak olyan hírek, amiket megírnak, de ezzel kapcsolatban nem tudom, hogyan merülhetett fel, mint ahogy azt sem, van-e valóságtartalma vagy nincs. Én a szerződéskötés előtti időszaktól kezdve közvetlen kapcsolatban voltam a klubvezetőkkel, sportigazgatókkal, többször is beszéltünk, így nekem nem volt fontos, hogy ki mit ír, úgyis a pályán dől el minden. Krisznek most az a legfontosabb, hogy jó erőben legyen, és csináljon egy jó felkészülést, minden rajta múlik”

– mondta Lisztes, aki a Bundesligában bajnok lett a Werder Bremennel.

Az édesapa az interjúban beszélt a magyar válogatott Eb-esélyeiről, s a skótok elleni sorsdöntő meccsről is.

Nem lesz könnyű dolga a magyar válogatottnak, de meg kell ragadni ezt a lehetőséget

– utalt arra Lisztes, hogy a győzelemmel marad esély a továbbjutásra.

A teljes beszélgetést ide kattintva olvashatod el.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás