Micsoda lehetőség: Gulácsi hamarosan Szoboszlaiékhoz csatlakozhat Angliában

Akkor sincs baj, ha Gulácsi Péter nem kap hosszú távú szerződést Lipcsében. 11 éve jött el Liverpoolból, nyáron visszatérhet?



Megosztás
Szerző: LL
Létrehozva: 2024.05.16.
Módosítva: 2024.05.16.
Gulácsi Péter Szoboszlai Dominik Premier League sportfogadás

Gulácsi Péter szíve szerint a pályafutása végéig maradna az RB Leipzig kapusa, de tavaszi parádéi felhívták rá az angol futballklubok figyelmét is. Ha Lipcsében nyáron nem hosszabbítják meg a már csak egy évig érvényes szerződését, válogathat a Premier League-ajánlatok között is.

Szoboszlai (balra) után Gulácsi is Premier League-klub légiósa lehet?
Szoboszlai (balra) után Gulácsi is Premier League-klub légiósa lehet?             Fotó: Török Attila / Nemzeti Sport

Az átigazolási ügyekben általában jól értesült olasz újságíró, Fabrizo Romano az X- (korábbi Twitter-) oldalán jelezte: a 34 éves magyar kapus – aki januárban már visszautasította a Nottingham Forest ajánlatát – újra felkeltette több angol csapat vezetőinek a figyelmét.

A súlyos térdsérülése és operációi miatt csaknem egy évig lábadozó, majd tavaly ősszel már a felépülése után is mellőzött Gulácsi február elején, 16 hónap kihagyás után térhetett vissza a Bundesligába. A csapata azóta veretlen vele (13 meccsből 4 döntetlen mellett 9-et megnyert, mindössze 9 kapott góllal), a védési hatékonysága pedig az egész mezőny legjobbjává emeli. Az 52-szeres válogatott kapus eddigi lipcsei vetélytársa, Janis Blaswich már a távozását tervezi miatta, ellenben nyáron érkezik az újabb erős vetélytárs: a 10 millió euróért (3,9 milliárd forint) szerződtetett 22 éves belga tehetség, Maarten Vandevoordt. 

Ezzel kapcsolatban Gulácsi elmondta: áll az újabb konkurenciaharc elé, de hosszú távra akar tervezni, ezért nyáron szerződést hosszabbítana a német klubnál. Ha ez a terve kútba esik, akkor sem marad csapat nélkül – 11 évvel a liverpooli évei után visszatérhet Angliába, ahol csatlakozhatna a Premier League magyar légiójához (Szoboszlai Dominik – Liverpool, Kerkez Milos – Bournemouth).

Hirdetés: Regisztrálj most a megújult TippmixPro-ra és használd egyedi bónuszkódodat, hogy tiéd lehessen a 100%-os feltöltési bónusz akár 30.000 Ft-ig! Bónuszkód: MW30 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás