„A foci helyett a hajával törődik” – csúnyán beleálltak Szoboszlai Dominikbe a vereség után





Alapos verést kapott a Liverpool csütörtök este az Atalantától az Európa-liga negyeddöntőjének odavágóján (0-3). Szoboszlai Dominik csereként állt be a meccsen, és a lefújás után számos kritikát kapott.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2024.04.12.
Módosítva: 2024.04.12.
Liverpool Szoboszlai Dominik európa-liga atalanta sportfogadás

A Liverpool óriási meglepetésre jókora vereségbe szaladt bele hazai pályán az Atalanta ellen (0-3) az Európa-liga negyeddöntőjének odavágóján. Gianluca Scamacca és Mario Pasalic révén ráadásul két, korábban a Premier League-ben leszerepelt futballista hozta össze a három gólt. Szoboszlai Dominik csereként a 46. percben állt be.

776125037
Szoboszlai Dominik hibája után Mario Pasalic állította be a 3-0-s végeredményt – Fotó: AFP

Az Atalanta harmadik gólja előtt a magyar légiós passzolta el a labdát, aztán kissé hanyagul futott vissza segíteni a társaknak, így tudta a kipattanót zavartalanul belőni Pasalic. Szoboszlai a Manchester United elleni múlt heti, 2-2-es döntetlen alkalmával sem remekelt, azt követően sok liverpooli szurkoló panaszkodott rá, most pedig újabb gyűlölködők jelentek meg az Instagram-oldalán.

Miért nem játszol úgy Liverpoolban, mint ahogy a magyar válogatottban tesó?” ; „Harvey Elliott jobb nálad tesó, három gól 75 millió euróért…” ; „Többet kéne gyakorolnod a lövéseket. Ha betalálsz, akkor nyerünk. Nagyon sok helyzeted van!” ; „Sokkal jobb voltál a sérülésed előtt. Amióta visszajöttél, elég lazán játszol. Szükségünk van a korábbi harcos Szoboszlaira.” „Teljesítménye hanyatló, foci helyett inkább a hajával és a telefonjával játszik.

– érkeztek a legutóbbi posztja alá a bántó megjegyzések.

A 23 éves középpályás valóban hullámvölgyben van, azonban nem szabad elfelejteni, hogy összességében remek debütáló évet teljesít. A tavaly nyáron 70 millió euróért (26 milliárd forint) szerződtetett Szoboszlai álomszerűen indított és rögtön meghatározó játékosa lett az angol topcsapatnak. Az angol Ligakupában szerzett két góljával nagy érdemei voltak abban, hogy végül a Liverpool megnyerje a sorozatot. Az FA-kupából ugyan kiesett a klub, de a bajnoki címre komoly esélye van.

Főként az angol labdarúgás világában megszokott, hogy egy-egy gyengébb teljesítmény után rögtön pálcát törnek a futballisták felett. Szoboszlainak azonban nincs miért szégyenkeznie, az eredményes első szezonja után a magyar válogatott csapatkapitányaként alkothat maradandót a nyári Európa-bajnokságon.

 

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.





 





Ezeket olvastad már?
Kiakadtak a Herthánál, Dárdai keresztbe tett a klubnak

Kiakadtak a Herthánál, Dárdai keresztbe tett a klubnak

Rátalált a szerelem Szoboszlai barátjára, világhírű színész is érintett

Rátalált a szerelem Szoboszlai barátjára, világhírű színész is érintett

Bemutatjuk Marco Rossi csapatát, három érdekesség Balogh Botondról

Bemutatjuk Marco Rossi csapatát, három érdekesség Balogh Botondról

„Ezt tudnám nézni egész nap!” – Hosszú Katinkát elképesztő szögből videózták

„Ezt tudnám nézni egész nap!” – Hosszú Katinkát elképesztő szögből videózták

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás