Sallaiék helyett angol sztárklubhoz kerülhet Lőw Zsolt





A nyáron biztosan távozik a Bayern Münchentől a Thomas Tuchel–Lőw Zsolt páros. Nemrég szó volt arról, hogy a magyar szakember Freiburg felé veheti az irányt, most azonban angol sztárcsapatnál dobták be a nevét.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2024.03.26.
Módosítva: 2024.03.26.
lőw zsolt Thomas Tuchel átigazolás sportfogadás Manchester United

Lőw Zsolt 2015 júliusa óta dolgozik együtt Thomas Tuchellel. A páros megfordult az RB Leizpignál, a Paris Saint-Germainnél és a Chelsea-nél is, utóbbival Bajnokok Ligáját nyertek. Jelenleg a Bayern Münchent irányítják, ám az már biztos, hogy az idény végén távoznak a bajor sztárcsapat kispadjáról.

Bayern Munich - Galatasaray Istanbul
Lőw Zsolt és Thomas Tuchel rajta vannak a Manchester United kívánságlistáján / Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

A folytatás egyelőre még tisztázatlan. Felmerült, hogy először a menedzseri pályafutása során a magyar szakember vezetőedzőként vállal munkát, a Bundesligában szereplő Freiburggal hozták szóba, amelynek színeiben két magyar válogatott futballista (Sallai Roland, Szalai Attila) is játszik. Ez a kapu azonban bezárult, a német középcsapat végül Julian Schustert bízta meg azzal, hogy átvegye a stafétabotot a nyáron leköszönő Christian Streichtől.

Most úgy néz ki, hogy Lőw a jövőben is Tuchellel tarthat, a duó egy újabb sztárcsapat radarjára került. Könnyen elképzelhető, hogy Lőwék visszatérnek Angliába, de nem a Chelsea-hez, hanem a Manchester Unitedhez. A „Vörös Ördögök” kispadja nagyon inog Erik ten Hag alatt, akinek jellegzetes karaktere nem hozta meg a várva várt áttörést az Old Traffordra, az együttes továbbra is az egyszer fent, egyszer lent formáját hozza.

A Sport Bild az ESPN-re hivatkozva számolt be arról, hogy a klubnak – új társtulajdonosával, Sir Jim Ratcliffe-vel az élen – kilenc jelöltje is van, akivel elérhetőnek látnák a kiutat a már igen hosszú ideje tartó állapotból. A legjobb háromban ott van Tuchel is, mellette Julian Nagelsmann és Zinédine Zidane nevét emelték ki vastagon a füzetben.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.





 





Ezeket olvastad már?
Mike Tyson helyett másik nagyágyút hoz Budapestre Bunyós Pityu

Mike Tyson helyett másik nagyágyút hoz Budapestre Bunyós Pityu

Hadüzenet Németországból, bombaerős ellenfél vár Marco Rossi csapatára

Hadüzenet Németországból, bombaerős ellenfél vár Marco Rossi csapatára

Olyat csinált a magyar válogatott focista, súlyosan eltiltották

Olyat csinált a magyar válogatott focista, súlyosan eltiltották

Évek óta gyötri a fájdalom: súlyos árat fizetett sikereiért a síkirálynő

Évek óta gyötri a fájdalom: súlyos árat fizetett sikereiért a síkirálynő

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás