„Éppen itt volt az ideje” – Dárdai Mártont nagyon várta az Újpest legendája





A születésnapos labdarúgót nem lepte meg Marco Rossi döntése.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.03.13.
Dárdai Márton újpesti Harsányi László születésnap

Szerdán ünnepelte hetvenharmadik születésnapját a második feleségével Siófokon élő újpesti futball-legenda, Harsányi László. Az egykoron kiváló védő naprakész a honi és a világ futballjából, szívesen elmondta véleményét Marco Rossi, azaz a magyar válogatott keretéről. Természetesen azzal kezdte, hogy őt személy szerint nem lepte meg Dárdai Márton meghívása. Már csak azért sem, mert a fiatal Dárdai a német másodosztályban, a Hertha BSC-ben stabil védőként az átlagnál jobban teljesít már hosszabb ideje.

Hertha BSC - SpVgg Greuther Fürth
Dárdai Márton (balra) hátul és középen is segíthet (Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP)

„Nagyon jó futballistának tartom Marcit, és éppen itt volt az ideje, hogy mély vízbe dobják. Meghívták a Törökország és Koszovó elleni készülő keretbe, s ha már együtt lesz a srácokkal, remélhetőleg pályára is léphet” – magyarázta Harsányi. 

Kíváncsi vagyok, miként tud beilleszkedni, és hát arra is, hogy a társak hogyan fogadják. Ha jól sikerül a bemutatkozása, Rossi kapitány akár hosszú időre is megtalálhatja egyik hátvédjét.

Harsányi László (Fotó: Mirkó István)

A foci mellett persze jutott idő a hetvenharmadik szülinap megünneplésére is.

„Csak semmi hajcihő. Néhány barát, no meg a család jött össze. Persze kaptam ajándékokat is, de nem ez számít. A nagy nap előtt faggattak, mit szeretnék, mi a kívánságom. Bevallom, csak annyit kértem, hogy az Újpest minden gond nélkül maradjon bent az első osztályban. Remélem, nem kértem túl nagy ajándékot vagy inkább lehetetlent, és nem csak vágyálom marad az NB I” – mondta a Metropolnak nyilatkozó Harsányi László.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás