Ez már hihetetlen, megint rossz hír jött Marco Rossi kulcsemberéről

Schäfer András újra kidőlt, nem játszik az Union Berlinben. Öröm az ürömben, hogy most „csak” a csúnya fejsérülése miatt kímélik a magyar válogatott középpályását.Megosztás
Szerző: MM
Létrehozva: 2024.02.16.
Módosítva: 2024.02.16.
Schäfer András Bundesliga Union Berlin sérülés Marco Rossi

Novemberben tért vissza (sokadik) súlyos sérüléséből felépülve Schäfer András, azóta az Union Berlin magyar labdarúgója egyre inkább belelendült – erre most újra kidőlt: ki kell hagynia a szombati, Hoffenheim elleni Bundesliga-meccset. 

Schäfer (jobbra) múlt szombaton fejelt össze a wolfsburgi Majerrel, most kíméli az Union Berlin
Schäfer (jobbra) múlt szombaton fejelt össze a wolfsburgi Majerrel, most kíméli az Union Berlin (Fotó: Getty Images)

A német fővárosi klub középpályásának szerencsére nem a korábbi sérülése újult ki. Azért nem vetik be a „Falusiak” sinsheimi otthonában, mert legutóbb, a Wolfsburg ellen (1-0) csúnya fejsebet szedett össze: a nem túl termetes, de nagy harcos légiósunk a 11. percben összefejelt a világbajnoki bronzérmes horvát Lovro Majerrel, és vérző fejjel kellett ápolni.

„Schäfer Andrást a Wolfsburg elleni ütközése miatt még kíméljük”jelentette be most az Union.

 

Ez futball. Nem balett

– kommentálta vagányan a Wolfsburg ellen az 59. percben lecserélt, horrorsérülése után addig „turbánban” küzdő Schäfer az Instagram-fotóit, amelyek között az összekapcsozott sebe is látható.

A 22-szeres magyar válogatott középpályás tavaly több tételben összesen 272 napot hagyott ki. Ez idő alatt az Union 36, nemzeti csapatunk mind a 10 meccséről hiányzott a sérülései miatt. Pedig ha egészséges, Marco Rossi szövetségi kapitány alapemberként számít rá az Európa-bajnokságra készülő válogatottban.

 

Top hírekHírlevél-feliratkozás