Elárulta az olimpiai bajnok, Milák Kristóf ide jár edzés helyett





Kiderült, mivel tölti az edzésidőt a kiváló úszó.



Megosztás
Szerző: SK
Létrehozva: 2024.01.04.
Módosítva: 2024.01.04.
Honvéd pillangóúszás Milák Kristóffal

Hét hónappal a párizsi olimpia előtt továbbra sem tiszta a kép Milák Kristóffal kapcsolatban. A világ legjobb pillangóúszója tavaly április óta nem versenyzett, s az edzéseket is hónapokig kihagyta. Noha szeptemberben beállt a sorba, a fellángolás csak hetekig tartott. A Metropol információja szerint továbbra sem látni őt a medencékben. Ezt erősítette meg most Milák klubjának elnöke.

Gergely István, a Honvédot irányító kétszeres olimpiai bajnok vízilabdakapus a Sportrádiónak elmondta, a sportoló nem hanyagolja a munkát, igaz, úszni nem úszik.

Milák Kristóf / Fotó: Origo

 

Annyit tudok mondani, hogy ő már edz. Vízben még nem volt, de szárazföldi edzéseket tart, gyógytornára jár.

A napokban a vizes edzéseket is valószínűleg elkezdi. Az, hogy ott lesz-e az olimpián és ott hogy szerepel, csak rajta múlik. Az biztos, hogy minden körülmény adott ahhoz, hogy ő ott tudjon lenni és jól is tudjon szerepelni. De ez az ő sorsa, az ő döntése, az ő vállalása

– idézi az Origo Gergely szavait.

A 2022-ben Az év sportolójának választott Milák Kristóf tavaly júniusban döbbentett meg mindenkit, amikor kijelentette, címvédőként, a 200 méteres pillangóúszás világcsúcstartójaként nem indul el a fukuokai világbajnokságon. Helyzetét jól jelzi, hogy Sós Csaba szövetségi kapitány sem tud vele kommunikálni a terveiről, elképzeléseiről. 

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás