Ezt Ronaldo is megkönnyezi, így valósulhat meg a focista óriási álma – Videó





Cristiano Ronaldo legnagyobb fia, Ronaldo Junior már 13 éves és édesapjához hasonlóan ő is profi futballista szeretne lenni. Egy friss videóból kiderül, a tehetsége abszolút megvan hozzá.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2024.01.11.
Módosítva: 2024.01.11.
Ronaldo Jr Cristiano Ronaldo al-Nasszr futball

Cristiano Ronaldo és szerelme, Georgina Rodríguez összesen öt gyereket nevelnek. A 2022-ben született Bella Esmeraldán kívül a párnak már van egy közös gyermeke, a négyéves Alana, de közösen nevelik a focista nagyobbik fiait (Ronaldo Junior, Mateo) és egy lányt (Eva). Ronaldo Jr. már 13 éves és szeretne édesapjához hasonlóan labdarúgó lenni.

A kis Ronaldo korábban a Manchester United, a Juventus és a Real Madrid akadémiáján pallérozódott, az ötszörös aranylabdásnak viszont a szaúdi szerződése közbeszólt, a család ugyanis követte a Közel-Keletre a világklasszist. A 13 éves játékos így az al-Nasszr U13-as csapatához került, de fel szokott járni az U15-ös korosztályhoz. Tehetségét nemrég feltöltött videó bizonyítja. Ronaldo Jr. Egy szabadrúgást végzett el az edzésen, a labdát pedig mesterien a hosszú felsőbe tekerte.

Érdekesség, hogy az elején az édesapja terpesztős technikáját leste el, a végeredmény pedig szintén hasonló, Ronaldo rengeteg alkalommal szerzett gólt szabadrúgásból pályafutása során. A portugál zseni hiába 38 éves, továbbra sem akar lassítani, a 2023-as esztendőben minden mérkőzést figyelembe véve 54 gólt szerzett, amivel a világ legeredményesebb labdarúgója volt.

Fia korábban elmondta, hogy szeretné, ha még tudna egy csapatban játszani vele, ez pedig Ronaldót ismerve nem tűnik lehetetlen küldetésnek, nagyjából még három évig kellene kitartania, hogy bekövetkezzen az, hogy két Ronaldo rohamozza egyszerre az ellenfél kapuját.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás