Meglepő vallomás, karácsony napján tart edzést a Fradi mestere





A szerb szakember vallásos ember, de a csapat ennél is fontosabb.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.12.21.
Módosítva: 2023.12.21.
Dejan Sztankovics Konferencialiga Fradi karácsony

Sikeres lett Dejan Sztankovics bemutatkozása a Ferencváros focicsapatánál. A legfontosabb, hogy a szeptemberben kinevezett edzővel veretlenül jutott az FTC a Konferencialiga tavaszi folytatásába. A bajnokságban ugyan csak másik a zöld-fehér gárda, de mindössze egy pont a hátránya az éllovas Paks mögött.

Fotó: fradi.hu

A csapat hétfő óta szabadságon van, s január 5-én kezdődik a közös munka. Egy nappal Sztankovicsék szent ünnepe, a Szerbiában ünnepelt ortodox karácsony előtt. A szakember szerint nem kérdés, hogy Budapesten, munkával tölti az ünnepet.

Természetesen nagyon fontos számomra az ünnep, a szerb újévet is ünneplem. Vallásos vagyok, ez az időszak különleges helyet foglal el a szívemben. Ugyanakkor karácsony első napján már elkezdek dolgozni. Erre persze lehetőségként tekintek, vagy inkább ajándékként, amit Istentől kaptam. A futball iránti szeretetem és az, hogy a pályafutásom után az edzőségnek köszönhetően is ezen a pályán maradhattam, megmutatják, hogy jó helyen vagyok és jó úton haladok előre az életemben – mondta a klub honlapjának a szakember.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás