Sztankovics berágott, brutális véleményt fogalmazott meg a Fradi edzője





Nem volt elégedetlen csapata teljesítményével a Ferencváros vezetőedzője, Dejan Sztankovics a Paks elleni 3-2-es vereség után. A szerb trénernek ellenben markáns véleménye van a játékvezetőről, Andó-Szabó Sándorról.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2023.12.12.
Fradi Varga Barnabás Paks Dejan Sztankovics bíró

Továbbra sem tud kimászni a gödörből a Ferencváros, a labdarúgó NB I 16. fordulójában elbukta a listavezető Paks elleni rangadót, ezzel már négypontos hátrányba került a közvetlen riválisával szemben. A találkozó paksi tizenegyest és Fradi-kiállítást is hozott, a címvédő vezetőedzője, Dejan Sztankovics pedig nem volt elragadtatva Andó-Szabó Sándor játékvezető munkájától.

Papp Kristóf (zöldben) fejessel szerzett vezetést a Paksnak a Fradi ellen
Parázs összecsapáson győzte le a Paks a Fradit a vasárnapi rangadón – Fotó: Vasvári Tamás / MTI

A sárga lapról és a kiállításról nem szeretnék semmit sem mondani. Nem akarok a játékvezetőről beszélni, mert ha megtenném, akkor 5-6 meccsre eltiltanának. A gólunk után a piros lap nagyban befolyásolta a mérkőzést 

– mondta a Fradi.hu-n megjelent nyilatkozatában Dejan Sztankovics. A szerb tréner a vereség ellenére azonban nem volt elégedetlen csapatával, és a négypontos hátrány ellenére sem kongatja a vészharangot.

„Ugyan három pontot ma elbuktunk, de a bajnokságot még nem, ez egy maraton. Mindezek ellenére nem játszottunk rosszul. Sok lehetőségünk volt, hogy gólt lőjünk. Megnehezítette a dolgunkat a korán bekapott gól. Nyilván a 2-0-s hátrány egy olyan csapat ellen, mint a Paks, az egy nagyon nehéz helyzet. A második félidőben jó ritmusban voltunk.”

A Fradira csütörtökön egy újabb ki-ki meccs vár, a Konferencialiga utolsó csoportkörében a Fiorentinát fogadja majd (18:45, M4 Sport), egy döntetlen esetén már biztos lenne a magyar rekordbajnok továbbjutása. A pontszerzés kiharcolásában újfent segíthet Varga Barnabás, aki több hetet kihagyott combizomsérülés miatt, a Paks ellen azonban újra pályára lépett. Ezen felül Mohamed Ali Ben Romdan is felépült a sérüléséből.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás