Beteg kisfiút tett boldoggá Szoboszlai csapata





A 12 éves gyerek találkozhatott kedvenceivel.



Megosztás
Szerző: Piréz
Létrehozva: 2023.12.09.
Módosítva: 2023.12.09.
futball gyermek betegség

Az ír Dáire Gorman egy nagyon ritka betegséggel született. Az orvosok Crommelin-szindrómát diagnosztizáltak nála, ami azt jelenti, hogy könyéktől lefelé nincs karja, és mindkét lábából hiányzik a combcsont, emiatt tolószékbe kényszerült. 

SZOBOSZLAI Dominik
Fotó: MTI/AP/Jon Super

Bár mindez iszonyúan megnehezíti a 12 éves kisfiú mindennapjait, ő mégsem mondott le az álmairól. Nagy vágya volt, hogy élőben láthassa kedvencét, a Liverpool futballcsapatát, ami végül szeptemberben teljesülhetett. Ott ült ő is a lelátón, amikor a vörösök 3–0-ra legyőzték az Aston Villát az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban – a mérkőzés első gólját pedig, a Liverpool színeiben játszó Szoboszlai Dominik szerezte (akinek a Pool labdarúgójaként ez volt az első gólja). A klub most megosztotta a meccs utáni szívmelengető pillanatokat, amikor ifjú szurkolójuk találkozhatott imádott sztárjaival. 

Kitörtek belőlem az érzelmek, amikor meghallottam a You'll Never Walk Alone-t. Próbáltam én is énekelni, de egyszerűen nem tudtam kipréselni a szavakat

– árulta el Dáire, aki szerint a Liverpool himnuszának a szövege olyan, mintha őróla szólna. A címe magyarra fordítva azt jelenti, hogy sosem fogsz egyedül járni. 

A csapat menedzsere pedig meghívta a kisfiút és családját az edzőközpontba is, ahol körbevezette őket, és találkozhatott a játékosokkal is, köztük kedvencével, Luis Díazzal.

El sem tudod képzelni, mennyire élveztem veled a találkozást. Ez a klub az emberekről és a szurkolókról szól, te pedig az egyik legkülönlegesebb vagy közöttük

– írta a focicsapat közösségi oldalán Jürgen Klopp.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás