Sport Forum Hungary: Dzsudzsák Balázs elárulta, mihez kezd a pályafutása után





A Puskás Aréna csütörtökön nem fontos labdarúgómeccsnek, hanem nemzetközi sportszakmai konferenciának adott otthont.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.10.19.
Dzsudzsák Balázs Puskás aréna Sport Forum Hungary

A Sport Forum Hungary keretein belül három teremben délelőttől estig előadások, kerekasztal-beszélgetések és élménybeszámolók zajlottak. Dzsudzsák Balázs is megszólalt, még futballozik Debrecenben, de elárulta, profi pályafutása után is szeretne a DVSC-nél maradni, igaz, ezt nem edzőként tenné.

Dzsudzsák Balázs
Fotó: KOVACS PETER

Szóba kerültek a sportmédia modern kori kihívásai is – írja a Magyar Nemzet. Door Tamás, a Mediaworks Hungary Zrt. projektigazgatója felhívta a figyelmet, hogy az elmúlt egy évben négyszázezerrel esett vissza a hazai hírportálok összlátogatottsága, egyre többen a közösségi médiában tájékozódnak. A portálok videók készítésével – olykor élő közvetítésekkel – tudják több fogyasztóhoz eljuttatni tartalmaikat, ezeknek viszont a kor fogyasztási szokásai alapján két és fél másodperc alatt meg kell ragadniuk a nézőt, különben új tartalom után néz. 

Door Tamás a médiáról szóló szekció későbbi szakaszában kerekasztal-beszélgetésen vitatta meg Csisztu Zsuzsannával, a Nemzetközi Sportújságíró-szövetség (AIPS) alelnökével, Székely Dáviddal az M4 Sport csatornaigazgatójával, Fazekas Erzsébettel, a Sport TV műsorvezetőjével és Kecskés Istvánnal, a Sportal főszerkesztőjével, hogy a mesterséges intelligencia milyen hatással lehet a médiára.

A rendezvény szakmai díjátadókkal zárult, a Sport Forum Awardson tizenegy kategóriában osztottak ki arany, ezüst és bronz kategóriájú elismerést.

Papp Gábor, az idén második alkalommal megrendezett Sport Forum Hungary főszervezője korábban a rendezvény céljaként nevezte meg, hogy néhány éven belül ne csak hazánk, hanem a kelet-közép-európai régió legjelentősebb sportkonferenciája legyen.

Több szempontból szóba került a rendezvényen Magyarország történetének legjelentősebb sporteseménye, az idei atlétikai világbajnokság. Németh Balázs, a vb-t szervező cég vezérigazgatója az előkészületekről, Schmitt Petra a verseny általa felügyelt fenntarthatósági programjáról beszélt, míg Deutsch Péter, a Magyar Atlétikai Szövetség vezérigazgatója arról, hogy miként épült fel a hazai világverseny népes magyar válogatottja.





 





Ezeket olvastad már?
Rettegnek tőlük az ellenfelek, 37 évesen is varázsol az olimpiák magyar hőse

Rettegnek tőlük az ellenfelek, 37 évesen is varázsol az olimpiák magyar hőse

Átlátszó felsőben mutatta meg hatalmas melleit a szégyentelen bombázó

Átlátszó felsőben mutatta meg hatalmas melleit a szégyentelen bombázó

Rengeteg édesanya a pályán, csoda történt a Fradi meccse előtt

Rengeteg édesanya a pályán, csoda történt a Fradi meccse előtt

Kontinenst válthat a Fradi bajnoka, nem akárhonnan keresik

Kontinenst válthat a Fradi bajnoka, nem akárhonnan keresik

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás