Hihetetlen, Marco Rossi csapata ebben a legjobb Európában





A magyar labdarúgó-válogatott tavaly szeptember 26-án szenvedett vereséget Olaszország ellen, azóta nyolc összecsapásán veretlen maradt. Ez pedig majdnem egyedülálló statisztika Európában, egyedül Ausztria van hasonlóan parádés sorozatban.



Megosztás
Szerző: hc
Létrehozva: 2023.09.14.
magyar labdarúgó-válogatott Szoboszlai Dominik ausztria veretlenség Marco Rossi

Egyre jobb formát mutat a magyar labdarúgó-válogatott. A két évvel ezelőtti Európa-bajnokságon Franciaország és Németország ellen is sikerült pontot szerezni, ezt követően a Nemzetek Ligája A divíziójában a bravúros második hely jött össze Németország és Anglia előtt. Olaszország végül 2022. szeptember 26-án győzött a Puskás Arénában, azóta viszont Marco Rossiék nem találnak legyőzőre.

Egy képen három magyar gólszerző: Szalai (jobbra) öngólja után Varga (mögötte) és Orbán (balra) fordított
Tavaly szeptember vége óta veretlen a magyar labdarúgó-válogatott – Fotó: Czeglédi Zsolt / MTI

A Luxemburg elleni döntetlen után Görögországot sikerült 2-1-re megverni 2022 utolsó válogatott összecsapásán. Idén eddig Észtország (1-0), Bulgária (3-0), Litvánia (2-0) és Szerbia (2-1) ellen jött össze a győzelem, Montenegró (0-0) és Csehország (1-1) ellen pedig egyik irányba sem billent el a mérleg nyelve. Szoboszlai Dominikék lassan egy éve veretlenek, ezt pedig Európában csupán egy együttes tudja felmutatni!

Ausztria, amely 2022. szeptember 25-én kapott ki Horvátországtól, azóta szintén nem érezte meg a vereség ízét. A szomszédos ország skalpjai között szerepel Olaszország (2-0), Svédországgal szemben oda-vissza győzelem (2-0, 3-1), valamint Belgiumban egy 1-1-es döntetlen.

Skócia az Angliától elszenvedett vereségével kiesett ebből a pikszisből, a nagy nemzetek közül többen pedig a tavaly novemberi katari labdarúgó-világbajnokságon hasaltak el.

A magyar válogatott legközelebb október 14-én Szerbiát fogadja a Puskás Arénában, addigra már biztosan elmondható lesz, hogy több mint egy éve szenvedte utolsó vereségét a Rossi-csapat.

Dél-Amerikából és Afrikából is van egy „kihívó”

A magyarok és az osztrákok bravúrját két nemzeti együttes tudta túlszárnyalni a világon. Dél-Amerikában Kolumbia van hatalmas formában, amely 2022. február 2-a óta nem talált legyőzőre, tíz győzelem és három döntetlen a mérlege azóta. Az afrikai név még meglepőbb lehet, Egyenlítői-Guinea sem ismeri a vereség szót 2022. szeptember 4-e óta. A mindössze 1,6 millió főt számláló kis ország azóta veretlen, ebből kiemelkedik a Tunézia elleni 1-0-s győzelme.

 





 





Ezeket olvastad már?
Lecsúszott a felső, megmutatta óriási melleit a szexi modell

Lecsúszott a felső, megmutatta óriási melleit a szexi modell

Bemutatjuk Marco Rossi csapatát, három érdekesség Gulácsi Péterről

Bemutatjuk Marco Rossi csapatát, három érdekesség Gulácsi Péterről

Újabb legenda távozott, meghalt a 30-szoros válogatott focista – videó

Újabb legenda távozott, meghalt a 30-szoros válogatott focista – videó

Szörnyű jóslat, gyorsan kirúgják Szoboszlai Dominik új edzőjét

Szörnyű jóslat, gyorsan kirúgják Szoboszlai Dominik új edzőjét

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás