Kényes kérdést tisztázott Szoboszlai Dominik, erről beszélt





Szoboszlai Dominik a lefújást követően értékelte a magyar labdarúgó-válogatott vasárnapi összecsapását Csehország ellen (1-1). A 22 éves középpályásnak egy olyan liverpooli pozícióra is felhívták a figyelmét, amiről eddig nem tudott.



Megosztás
Szerző: hc
Létrehozva: 2023.09.11.
Módosítva: 2023.09.11.
Szoboszlai Dominik Liverpool csehország magyar labdarúgó-válogatott foci

Szoboszlai Dominik fáradhatatlan, a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya újabb mérkőzést játszott végig, ezúttal a Csehország elleni (1-1) felkészülési találkozón focizott 90 percet. Marco Rossi szövetségi kapitány mindössze egy helyen változtatott a Szerbiában három pontot szerző csapaton, Szoboszlai szerint azonban a cserék is olyan magas szintet képviselnek, mint az alapemberek.

Sallai Roland, Szoboszlai Dominik
Szoboszlai Dominik a lefújást követően dicsérte társait Fotó: Csudai Sándor / Origo

Teljesen mindegy, hogy ki játszik, mindenkiben megvan a minőség, hogy kezdőként lépjen pályára, így döntött a főnök. Úgy gondolom, hogy mindenki a maximumot nyújtotta a pályán, még ha nem is sikerült a győzelem, de ez egy jó tanulómeccs volt, amiből merítünk sok dolgot, és az otthoni szerb meccsre így felkészülünk

értékelt Szoboszlai Dominik a Ripostnak. A 22 éves középpályásnak felhozták, hogy Sallai Roland gólja egy gyors bedobás utáni akcióból született, amire a Liverpool bedobásra specializálódott elemzője is elégedetten csettintene. Ez az infó azonban meglepte a válogatott csapatkapitányát.

Őszinte leszek, nem tudok róla, hogy van bedobáselemzőnk, vagy nem találkoztam vele. Elégedett vagyok a csapattal, a fontosabb meccset megnyertük.

Az összecsapás meglehetősen parázs hangulatban zajlott, a 34-szeres válogatott szerint azonban ebben nincsen semmi különös, tisztázta a kérdést:

„Ez normális dolog szerintem, lásd Milos, mondjuk ő alapból egy olyan típusú srác. Vannak meccsek, helyzetek, szituációk, amikor az ember kicsit mérgesebb, idegesebb, de ez hozzá tartozik a párharchoz.”

Szoboszlaiék az elkövetkező napokban visszatérnek a klubcsapataikhoz, a magyar válogatott legközelebb október 14-én Szerbia ellen lép pályára Budapesten Eb-selejtezőn.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás