Szenzációs hangulat volt a Puskásban, szikrázó meccset játszottunk a csehekkel





A magyar labdarúgó válogatott felkészülési mérkőzésen Csehországot fogadta Budapesten.



Megosztás
Szerző: CHI
Létrehozva: 2023.09.10.
Módosítva: 2023.09.10.
magyar válogatott Sallai Roland csehország

Az első félidőben fölényben játszott a magyar csapat a csehek ellen, de nem tudott gólt szerezni. Aztán a szünet után gyorsan előnybe került.

Sallai Roland, Szoboszlai Dominik
Sallai és Szoboszlai gólöröme Fotó: Csudai Sándor / Origo

Az 52. percben egy gyors magyar bedobás után Kerkez balról küldte középre a labdát, Sallai a rövid saroknál érkezett, és hét méterről, egyből, a jobb sarokba lőtt (1-0). Tíz perccel később egyenlítettek a csehek, egy hosszú indítás után Lang rosszul fejelte haza a labdát, a csehek lecsaptak rá, a kifutó Dibusz mellett tovább tették, és Jurecka az üres kapuba továbbított (1-1).

Habár felkészülési meccset játszottunk, olykor kíméletlen belépőkkel, éles és kemény csatát vívtak a csapatok, Szoboszlai és Soucek például össze is csaptak, kakaskodtak kicsit, de Kerkeznek is volt egy párbaja.

A Puskás Arénában 55 ezer néző figyelte a meccset, és végig szenzációs hangulatban zajlott a játék. Az eredmény már nem változott, a magyar válogatott 1-1-re zárt Csehországgal, és legközelebb október 14-én Európa-bajnoki selejtezőn, Budapesten, Szerbia ellen lép pályára.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás