Szenzációs pillanatok a Hősök terén: a 35 kilométeres gyaloglás végén jött a csattanó – Videó!





Felemelő pillanatokat élhettek át a sportolók és a nézők is ma Budapesten. Ez a jelenet már most beférne az atlétikai világbajnokság legszebb pillanatai közé.



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2023.08.24.
Módosítva: 2023.08.24.
szerelem 2023-as budapesti atlétikai világbajnokság eljegyzés

A 35 kilométeres gyaloglás igen megterhelő számnak számít, pláne most, az elmúlt napokban tapasztalható pokoli hőség miatt. Így a célba érkezés minden sportoló számára felemelő lehet. Azonban egy szlovák versenyző még tudta fokozni az izgalmakat.

Romantikus pillanatok a 35 kilométeres gyaloglás végén – Fotó: Derencsényi István

A 25 éves Dominik Cerny a férfiak versenyében 2:32:56 órás egyéni csúccsal a 19. helyen végzett, míg párja, Hana Burzalová a nőknél idei legjobbjával, 3:02:47-es idővel a 28. helyen zárt. Ám az izgalmaknak itt még nem volt vége.

A 25 éves sportoló ugyanis bevárta barátnőjét a célnál, gyűrűvel a kezében térdre ereszkedett és gyorsan megkérte a 22 éves atlétanő kezét. Burzalová igent mondott, a páros pedig a nem mindennapi eljegyzés után boldogan mosolygott a kamerákba – írja az m4sport.hu.

Mutatjuk a megható pillanatról készült videót:

Elindult az Origo aloldala

Az Origón mostantól külön aloldalon egészen a világbajnokság végéig mindennap olvashatnak az eseménnyel kapcsolatos legfontosabb hírekről. A világbajnoksággal kapcsolatos fontos információk a kérdések-válaszok rovatban találhatóak meg. Itt az olvasók – többek között – választ kapnak arra, kik lehetnek a budapesti világbajnokság legnagyobb sztárjai, de azt is megtudhatják, hogy miként lehet megközelíteni a stadiont.

A mi hőseink rovatban megszólalnak azok a versenyzők, akik a magyarok közül kiemelkedően szerepelnek. Egykori magyar világsztár atléták is elmondják gondolataikat a budapesti világbajnoksággal kapcsolatosan.

Az oldal itt érhető el.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás