Óriási bukás, megszabadult lusta játékosától Dárdai





Motivációs problémákkal küzdött a tavaly nyáron nagy reményekkel leigazolt Hertha-támadó, Wilfried Kanga, Dárdai Pálék végül egy év után megszabadultak tőle.



Megosztás
Szerző: hc
Létrehozva: 2023.08.09.
Wilfried Kanga Dárdai Pál Hertha BSC átigazolás

Wilfried Kanga nagy reményekkel érkezett tavaly a Hertha BSC-hez a Young Boystól. A svájci bajnokságban a 2021/22-es szezonban 12 gólt ért el, emellett öt alkalommal a Bajnokok Ligájában is pályára lépett. A német klub ötmillió eurót (kétmilliárd forint) fizetett érte, a Bundesligában azonban csalódást keltően szerepelt, középcsatárként, 1420 percnyi játék alatt mindössze két gólt ért el.

Dárdai Pál sorsa is a Hertha licencén múlik
Dárdai Pálnak elege lett lusta játékosából, Wilfried Kangából Fotó: AFP

A másodosztályba pottyant Herthánál egyre rosszabb mentális állapotba került, Dárdai Pál korábban közölte Benjamin Weber sportigazgatóval, hogy szerinte Kanga jelenleg képtelen arra, hogy pályára lépjen, az edzéseken nem teszi oda magát, sőt meglehetősen lusta. A mentőöv végül Belgiumból érkezett, az élvonalbeli Standard Liege egy évre kölcsönvette a 25 éves támadót.

Kanga értéke egy év alatt szűk kétmillió euróval csökkent, jelenleg hárommillió euróra (1,1 milliárd forint) taksálja a Transfermarkt.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás