Szalai Ádám visszatért Kispestre, magyar tinit csodál a világ





Ezek voltak a legolvasottabb sport témájú cikkek a héten a Metropolon.



Megosztás
Szerző: sk
Létrehozva: 2023.07.02.
Módosítva: 2023.07.02.
Szalai Ádám Dárdai Pál Honvéd

A focitól visszavonult Szalai Ádám elmondása szerint a magyar futballban képzeli el a jövőjét. Egy klubnál már biztosan szívesen látnák: a Honvédnál, ahol 6-tól 15 éves koráig nevelkedett, hogy aztán egy újpesti kitérővel már 16 évesen légiósnak álljon Stuttgartban. A csatár most visszalátogatott vendégként Kispestre, s találkozott egykori edzőjével, Istók Ferenccel is.

Tavaly júniusban emelték 700 ezer euróra (260 millió forint), most pedig már több mint 21-szer annyit, 15 millió eurót (5,5 milliárd forint) ér Kerkez Milos a labdarúgók átigazolásaira és értékére szakosodott Transfermarkt szakértői szerint. A labdarúgó lehet a nyár egyik nagy igazolása, több klub is szívesen látná.

AZ Alkmaar v RKC Waalwijk - Dutch Eredivisie
Fotó: BSR Agency

Dárdai Palkó, majd Dárdai Márton után rövidesen Dárdai Pál legkisebb fia, a 17 éves Dárdai Bence is bemutatkozhat a Hertha BSC felnőtt labdarúgócsapatában. A német színekben június elején éppen Budapesten U17-es Európa-bajnoki címet szerzett támadó középpályás ezen a héten már apja irányításával edzett a Bundesliga-másodosztályra készülő gárdával. 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás