„Ez egy álom” – Bővül a Dárdai dinasztia





Dárdaik mindenhol: eljátszottak a gondolattal a Hertha drukkerei, hogyan nézhet majd ki 2070-ben a Hertha BL-győztes csapatának összeállítása és a stadion környéke.



Megosztás
Szerző: LL
Létrehozva: 2023.07.01.
dárdai team család labdarúgás

Dárdai Palkó, majd Dárdai Márton után rövidesen Dárdai Pál legkisebb fia, a 17 éves Dárdai Bence is bemutatkozhat a Hertha BSC felnőtt labdarúgócsapatában. A német színekben június elején éppen Budapesten U17-es Európa-bajnoki címet támadó középpályás ezen a héten már apja irányításával edzett a Bundesliga-másodosztályra készülő gárdával. A 24 éves Palkó 2021 óta az NB I-es Fehérvár játékosa, de a középső fiú, a 21 éves Márton nemsokára csatlakozik a berliniekhez (eddig az U21-es Eb-szereplés miatt hiányzott a tréningekről).

Dárdai Pál és fiai (balról Bence és Palkó, jobbra Márton): már a legkisebb, Bence is a Hertha felnőttcsapatával készül
Dárdai Pál és fiai (balról Bence és Palkó, jobbra Márton) közül már csak a legkisebb, Bence nem játszott a Hertha felnőttcsapatában – de már ott edz       Fotó: Nemzeti Sport

A „sok Dárdai” láttán meglódult a Hertha-szurkolók fantáziája. A Twitteren terjed egy képzeletbeli csapat, amely a 2070-es összeállításba már kizárólag Dárdai családtagokat jövendöl a pályára (a kezdőcsapatba és a cserék közé), valamint a kispadra:

„Adj 2,5 generációt, és 2070-ben leszünk. A jövőből jövök, és elmondhatom, hogy ez a Bajnokok Ligája-győztes keretünk a Dárdai Márton, Palkó és Bence alkotta edzőtrióval. Mit szóltok?”

– kommentálta készítője, bizonyos Jonas a vicces posztot.

A hozzászólók vették a lapot: 

„Elég egy rossz meccs, és az edző-gyerek vita új szintre emelkedik”;

„Ha a stadion nem Dárdai Pál Aréna, a klubház nem a Dárdai Pál utcában van és Charlottenburg városrész nem Dárdaiburg, akkor nem tudom, mi”;

„Az elnök pedig Dárdai Pál” 

– sorjáznak a tréfás kommentek.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás