Megmenekült a Manchester United balhés legendája





Most sajnálja csak igazán Ryan Giggs azt, hogy a tavalyi katari vb előtt lemondott walesi szövetségi kapitányi tisztéről.



Megosztás
Szerző: s
Létrehozva: 2023.07.20.
Manchester Ryan Giggs bíróság

A walesi foci egyik volt kiválósága, Ryan Giggs alighanem megkönnyebbült, tudniillik hivatalosan bejelentették, hogy július 31-én végleg elmarad perének fellebbviteli folytatása. Giggs 2022-ben azért kényszerült bíróság elé állni, mert korábbi kedvese, Kate Greville azzal gyanúsította, hogy 2020 november elsején Manchesterben italos állapotában megverte, mi több, kiderült: 2017 óta több alkalommal is szexre kényszerítette, noha a hölgynek ahhoz nem volt kedve. 

Tavaly három hetet vett igénybe a tárgyalás, de mivel a bíróság nem jutott előrébb a tények felderítésében, 2023 júliusának utolsó napjára tűzte ki a folytatást. Abba ezúttal is bekapcsolódott volna Emma Greville, Kate nővére, akit azon a bizonyos november elsejei estén Giggs állítólag szintén bántalmazott. 

Időközben azonban Kate Greville, továbbá Emma egyaránt elállt az újabb tárgyalási fordulótól – írja a The Sun. Mindketten arra hivatkoztak, a tavalyi bírósági procedúra olyannyira megviselte az idegeiket, hogy inkább nem teszik ki magukat újabb feszültségnek. Giggs jelenleg a League Two-ban szereplő Salford City futballklub résztulajdonosa, de mint azt kijelentette, hamarosan visszatér az edzői szakmába.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás