Marco Rossi váratlan dolgot mondott Szoboszlai Dominikról, vajon igaza lesz?

A kapitány szerint a válogatott is profitálhat a vezér liverpooli szerződésével.



Megosztás
Szerző: sk
Létrehozva: 2023.07.02.
Liverpool Szoboszlai Dominik Marco Rossi

A magyar válogatott számára is óriási hír az, hogy a gárda csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik a Liverpoolhoz szerződött. Természetesen Marco Rossi szövetségi kapitány is elmondta véleményét a középpályás váltásáról. Mint mondta, a 22 éves játékosban még óriási lehetőségek vannak.

Fotó:MLSZ.hu

Az olasz szakember szerint Szoboszlai a válogatott számára is egyre több hasznot hozhat.

- Fontosabbá fog válni a számunkra, ő pedig egyre profibb és jobb játékos lesz napról napra. Az, hogy a Liverpool hatalmas összeget volt hajlandó fizetni érte, azt mutatja, hogy Dominik megszerzése milyen sokat ért nekik, és bár az is igaz, hogy az átigazolása anyagi része a legkevésbé érdekes aspektus a válogatott szempontjából, ám mégis beszédes - nyilatkozta a szövetség honlapjának Rossi, aki azonban mindenkit figyelmeztet, lehet, hogy Dominiknak időre lesz szüksége az úr környezetben:

- Dominik még nagyon fiatal, hiszen még csak 22 éves, így fizikai, taktikai és technikai szempontból is hatalmas potenciál van még benne, amit a Liverpoolnál végzendő munka és a Premier League-ben való szereplés egész biztosan ki is hoz majd belőle, hiszen kétség sem férhet hozzá, hogy mindez segíteni fogja a fejlődését. 

Még akkor is, ha esetleg az elején nem fog mindig 90 percet játszani. Dominik még jó pár év múlva lesz csak játéktudása csúcsán

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás