Focipályát idéz a Fradi feröeri szálláshelye





A Klaksvik-Fradi Bajnokok Ligája meccset kedden este rendezik.



Megosztás
Szerző: B.P.
Létrehozva: 2023.07.09.
Fradi szálláshely Feröer-szigeteken

Sikeresen landolt Vagar szigetén, a világ egyik legrövidebb kifutópályáján a repülőgép, fedélzetén a magyar bajnokcsapattal, a Ferencvárossal vasárnap.

Ferencváros, bajnoki cím
Fotó: Illyés Tibor / MTI

Birka és fű, amerre a szem ellát – ez a kép fogadta a magyar küldöttséget a Feröer-szigeteken, mely a szálláshely felé vezető úton egy olyan, az Atlanti-óceán alatt haladó alagúton ment keresztül, melyben körforgalom is helyet kapott.

Így érkezett meg a Ferencváros a Feröer-szigetekre:

A magyar bajnokcsapatra a Feröer-szigetek legelegánsabb hotelje, a Hilton várt, mely sajátos ódon idézi meg a focipálya világát. A szálloda tetejét ugyanis fű borítja, mely nem gyeptégla, hanem tapasztott föld és fű.

A Klaksvik-Fradi Bajnokok Ligája meccsre óriási az érdeklődés a szigeteken – írja az  Origo kiküldött tudósítója, aki megjegyzi: a Klaksvik kifejezetten büszke rá, hogy ilyen neves csapattal játszhat. Igaz, az előrejelzések szerint az időjárást próbára teheti a mieinket, az előrejelzés szerint ugyanis a következő két napban nem csak csökken majd a hőmérséklet, de sajnos gyakori esőzésre is számítani lehet.

Klaksvik-FTC, július 11., kedd, 20:45





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás