Váratlan fordulat, a Bundesliga magyar sztárja a csapatánál marad





Hoppon marad a Lazio és a Fiorentina? Nagyon mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk az olaszoknak, ha el akarják csábítani Sallai Rolandot a Freiburgtól. Rájöttek, hogy aranyat ér.



Megosztás
Szerző: MM
Létrehozva: 2023.06.14.
Módosítva: 2023.06.14.
Sallai Roland Bundesliga Freiburg

Zaklatott szezont zárt német klubcsapatánál Sallai Roland, nem csak a tavaly őszi súlyos szemsérülése miatt. A magyar labdarúgó-válogatott támadója nem titkolta, hogy klubváltáson töri a fejét (hívta többek között a Lazio és a Fiorentina is Olaszországba), ezért egy alkalommal a keretből is kitette őt Christian Streich vezetőedző. A 26 éves szélső végül mégis beállt a sorba, és olyannyira szent a béke köztük, hogy a legfrissebb hírek szerint marad a legutóbbi Bundesliga-szezonban ötödikként végzett, Európa-liga-főtáblás Freiburgban.

Sallai Rolandnak jót tett freiburgi edzője dorgálása
Sallai Rolandnak jót tett freiburgi edzője dorgálása     Fotó: AFP

A jelek szerint lecsillapodtak a hullámok a felek között, és már sem a klub, sem Sallai nem erőlteti a nyári átigazolást. Ehhez kellett, hogy a magyar focista az edzéseken és a meccseken is profihoz méltón reagált edzője kritikájára. Utolsó öt Bundesliga-mérkőzésén remekelt, egy góllal és öt gólpasszal segítette a csapatát.

Ettől függetlenül nincs kizárva a klubváltása, de csakis olyan ajánlat esetén, amellyel ő és a klubja is jól jár. A Bild szerint a freiburgiak 12-15 millió eurónál (4,5-5,6 milliárd forint) kevesebbért nem engedik el Sallai Rolandot.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás