Fordulat Szoboszlai ügyében, Ronaldo erre nem lehet büszke, Lisztest sztárcsapat vinné





Németországban még nem mondtak le Szoboszlai Dominikről, Cristiano Ronaldónak csökken az értéke, a Frankfurt érdeklődik Lisztes Krisztián iránt. A Metropol legolvasottabb heti cikkei közül válogattunk.



Megosztás
Szerző: CHI
Létrehozva: 2023.06.18.
Szoboszlai Dominik Cristiano Ronaldo Lisztes Krisztián

Miközben mindenki izgatottan várja, mi lesz Szoboszlai Dominik sorsa, óriási fordulat állhat be a magyar labdarúgó ügyében. A játékost szerződése még 2026-ig köti Lipcséhez, vagyis csak akkor távozhat, ha fizetnek érte. Erre készül többek között a Newcastle United. A Lipcse ugyanakkor további évekre szeretné magához láncolni a játékost, azaz szerződést hosszabbítanának vele – számolt be a róla a Leipziger Volkszeitung.

Szoboszlainak vissza kellett térnie kontrollra a terapeutához
Szoboszlai Dominik – Fotó: Getty Images

Nem elég, hogy Cristiano Ronaldo minden megnyerhető trófeáról lecsúszott Szaúd-Arábiában az al-Nasszr sztárjaként, még a becsült értékének a negyedét is elveszítette. A számos szempont alapján ítélkező Transfermarkt már csak 15 millió euróra (5,5 milliárd forint) taksálja az ötszörös aranylabdás világklasszist.

A Metropol információi szerint az Eintracht Frankfurt érdeklődik a Ferencváros 18 éves csatára, Lisztes Krisztián iránt. A játékos édesapja, idősebb Lisztes Krisztián megerősítette a hírt lapunknak.

„Én is hallottam a Frankfurt érdeklődéséről – mondta a játékos édesapja, Lisztes Krisztián. – Megtisztelő a dolog, egyelőre azonban ennél több nem történt. Akkor lehetne komoly hírről beszélni, ha konkrétan megkeresnék a Ferencvárost vagy Krisztiánt, de erről még nincs szó.”

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás