„Igaz a hír” – sztárcsapat érdeklődik Lisztes Krisztián iránt





A nemzetközi porondon is szemet szúrt a 18 éves Lisztes Krisztián teljesítménye, aki remekelt a Ferencváros labdarúgó-csapatában.



Megosztás
Szerző: BF
Létrehozva: 2023.06.16.
Lisztes Krisztián Eintracht Frankfurt Ferencváros

A Metropol információi szerint az Eintracht Frankfurt érdeklődik a Ferencváros 18 éves csatára, Lisztes Krisztián iránt. A játékos édesapja, idősebb Lisztes Krisztián megerősítette a hírt lapunknak.

Lisztes Krisztián (Baráth Botond előtt) 17 évesen megint a Fradi nyerőembere volt
Lisztes Krisztián berobbant a köztudatba – Fotó: mlsz.hu

„Én is hallottam a Frankfurt érdeklődéséről – mondta a játékos édesapja, Lisztes Krisztián. – Megtisztelő a dolog, egyelőre azonban ennél több nem történt. Akkor lehetne komoly hírről beszélni, ha konkrétan megkeresnék a Ferencvárost vagy Krisztiánt, de erről még nincs szó.”

A Frankfurt tavaly alapos meglepetést okozott a nemzetközi porondon, hiszen megnyerte az Európa-ligát, idén a hetedik helyen végzett a Bundesligában. Lisztes Krisztián kilenc bajnoki meccsen lépett pályára a Fradiban, kétszer kezdőként, hét alkalommal csereként jutott szóhoz, és öt gólt szerzett. Májusban megkapta az MLSZ Év Felfedezettje díjat.

„Krisztiánt hároméves szerződés köti a Ferencvároshoz. Az első cél, hogy helyet szerezzen magának a kezdőcsapatban, ezért dolgozik – folytatta az édesapja. – Ha megállja a helyét idehaza, akkor beszélhetünk a következő célról, egy külföldi bajnokságról. A Bundesliga nagyon erős, ahhoz még erősödnie kell. Nagyon örülünk, hogy Krisztián így berobbant a köztudatba, gólokat szerzett, és az utánpótlás-válogatottban is eredményes volt. Ezek nagy reményekre jogosítják őt.”

Lisztes Krisztián csütörtökön győztes gólt szerzett az U21-es magyar válogatottban, amely 1-0-ra verte Szlovákiát a nagyszombati felkészülési mérkőzésen. 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás