„Elviselhetetlen a fájdalom, ami körülvesz minket” – Meghalt Szvoboda Bence motorversenyző





A 31 éves sportoló halála felfoghatatlan tragédia.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2023.06.14.
Módosítva: 2023.06.14.
Szvoboda Bence motokrossz gyász

Mint korábban írtunk róla, kritikus állapotban szállították kórházba Szvoboda Bence motokrosszversenyzőt, aki vasárnap szenvedett súlyos balesetet egy csehországi versenyen.

gyertya, gyász, meghalt, elhunyt, halott, mécses,
Szvoboda Bence mindössze 31 éves volt Fotó: Pixabay.com

A kaposvári sportoló a cseh motokrosszbajnokság vasárnapi első futamában szenvedett súlyos balesetet. Szvoboda Bence a harmadik helyen motorozva elcsúszott, a mögötte érkező versenyző pedig áthajtott rajta, ezt követően Szvobodát súlyos koponyasérülésekkel szállították a prágai kórházba. Az orvosok napokig küzdöttek az életéért, ám a sportember szerda délelőtt 11:50-kor elveszítette élete legnagyobb harcát – számolt be róla a sportoló csapata, a HTS Team a Facebook-oldalán.

A csapat megható búcsút vett a magyar motokrossz kiemelkedő alakjától:

Emlékezzünk a sportolóra, aki 10 bajnoki címet nyert Magyarországon, kettőt Csehországban, egyet Ausztriában, és megannyi győzelmet aratott szerte Európában. Emlékezzünk az emberre, aki az akarat és a kitartás szimbóluma volt. Aki nem adta fel soha, és mindig arra törekedett, hogy a legjobbat hozza ki magából. Emlékezzünk a barátra, aki csibészes mosolyával mindig jókedvre tudta deríteni a körülötte lévőket. Emlékezzünk a fiúra, aki mindig nagyra becsülte családja szeretetét és támogatását. Felfoghatatlan tragédia mindannyiuk számára.

– olvasható a bejegyzésben, mely így folytatódik:

Elviselhetetlen a fájdalom, ami körülvesz minket. Az Isten adjon megnyugvást a szeretteinek, és az őt gyászolóknak! Szvoboda Bence 31 évet élt. Nyugodj békében, Bajnok!

A HTS Team azt kérte az emberektől, hogy a következő napokban hagyják békében gyászolni a családot.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás