RETRO RÁDIÓ

Heti top: távozott a Liu-botrány bűnbakja, Ronaldo megvédte magát

Cristiano Ronaldo csattanós választ adott azoknak, akik azt állították, hogy megromlott a kapcsolata szerelmével, Georgina Rodriguezzel. Ezzel szemben a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség sportigazgatója, Telegdi Attila nem bírta a kritikákat és lemondott posztjáról. A Metropol május 1. és május 6. között megjelent legérdekesebb cikkeiből válogattunk.Megosztás
Szerző: hc
2023.05.06. 14:00
gyász cristiano ronaldo Liu Shaolin Sándor liu shaoang Georgina Rodriguez

A hétfői, május 1-i nap egy szomorú hírrel kezdődött. az amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Tampa Bay Buccaneers játékosának, Shaquil Barrettnek mindössze kétéves kislánya, Arrayah április 30-án, vasárnap a medencébe fulladt a család floridai otthonában. A rendőrök kórházba szállították, az újraélesztés azonban nem sikerült. A sportoló felesége négy gyermeket hozott világra, Arrayah volt a legfiatalabb közülük.

Georgina Rodriguez után Cristiano Ronaldo is megszólalt kettejük kapcsolatáról és egy pikáns fotóval öntött tiszta vizet a pohárba. A sztárpárról nemrég megszellőztették, hogy kapcsolatuk válságban van, elsősorban az argentin influenszer miatt. Georgina pusztán idiótáknak nevezte azokat, akik ezt elhiszik, a portugál sztár ennél visszafogottabban, de annál frappánsabban válaszolt. Az ötszörös aranylabdás egy csókolózós fotót posztolt az Instagramra, a kép alá pedig a következőt írta: „Egészség a szerelemre”.

A Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség (MOKSZ) sportigazgatója, Telegdi Attila körül azonban teljesen elfogyott a levegő, így a szakember lemondott posztjáról. Telegdi nagy szerepet játszott abban, hogy döntéseinek köszönhetően Liu Shaoang és Liu Shaolin Sándor kínai mestere, Csang Csing Lina úgy döntött, hazatér. Őt követték az olimpiai bajnok testvérek. Az elnökség Bánhidi Ákost, a rövidpályás gyorskorcsolya-válogatott eddigi szakmai vezetőjét bízta meg, hogy töltse be a megüresedett pozíciót.

Távozott Telegdi Attila sportigazgató, aki elüldözte Csang Csing Linát a válogatottól

 

 

Ezeket olvastad már?
Rossz hír érkezik Szoboszlairól? Sok magyar nagyot csalódhat most

Rossz hír érkezik Szoboszlairól? Sok magyar nagyot csalódhat most

Félrehúzta bugyiját, vetkőzés közben kapták le a népszerű műsorvezetőnőt

Félrehúzta bugyiját, vetkőzés közben kapták le a népszerű műsorvezetőnőt

"A szerbek senkitől sem félnek" - figyelmeztette a Fradit Zoran Kuntics

"A szerbek senkitől sem félnek" - figyelmeztette a Fradit Zoran Kuntics

Aggódnak Szoboszlai Dominik rajongói, valami történt

Aggódnak Szoboszlai Dominik rajongói, valami történt

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás