„Hiába van jelen, még sincs ott” – Michael Schumacherről beszélt a barátja

Mick Schumacher közbenjárásával friss információkhoz jutott Michael Schumacher korábbi főnöke és jó barátja, Eddie Jordan. Az ír üzletember meglepő információval szolgált a hétszeres világbajnok állapotáról.Megosztás
Szerző: hc
Létrehozva: 2023.02.28.
michael schumacher Forma-1

1991-ben, Eddie Jordan csapatával debütált a Forma–1-ben Michael Schumacher, bár a következő szezonban rögtön továbbállt, de a jó kapcsolata a későbbi évek során is megmaradt a később hétszeres világbajnok legendával. A német 2013-as síbalesete óta azonban Jordan nem tudta őt meglátogatni, Mick Schumacher azonban a segítségére sietett.

A Jordan után a Benettonnal világbajnok lett Michael Schumacher Fotó: Hanti Gábor

A fiatal német édesanyja, Corinna Schumacher háta mögött beszélt Jordannal, aki érdekes információkkal szolgált a brit OLBG oldalon.  

Ami engem illet, meghatott az, hogy Mick segítő kezet nyújtott, mert nem lehet könnyű az a tudat, hogy az édesapja nem tud a család tagja lenni. Hiába van jelen, valójában még sincs ott

– árulta el a szomorú valóságot Jordan. „Megvan erről a saját véleményem, de ezt nem akarom nyilvánosságra hozni” – nyilatkozta a 74 éves egykori csapatvezető, aki szerint a 23 éves versenyző kimagasló együttérzést tanúsított, amikor az apjáról beszélt.

Jordan azt is elmondta, hogy a jelenleg tesztpilótaként dolgozó Mick képes arra, hogy értékes tapasztalatokat gyűjtve visszatérjen a mezőnybe és eredményes legyen. Az idei F1-es szezon vasárnap, március 5-én kezdődik, Bahreinben. 

 

Top hírekHírlevél-feliratkozás