Fellélegezhet a Fradi a botrányhős kiszemeltje kapcsán

Hiába a többszöri összeboronálás, mégsem igazol a Ferencvároshoz a botrányairól ismert Didier Lamkel Zé, a kameruni támadó ugyanis a marokkói Wydad AC-nél folytatja pályafutását.



Megosztás
Szerző: ll
Létrehozva: 2023.02.05.
Fradi átigazolás labdarúgás

Az egyszeres kameruni válogatott támadó, Didier Lamkel Zé neve már többször felmerült a Ferencvárosnál. Tavaly nyáron az Omonia Nicosiához érkezett orvosi vizsgálatra, amikor azonban megtudta, hogy a Fradi is érdeklődik iránta, azonnal lelépett Ciprusról és Budapestre repült. Az Omonia viszont  jogi perrel fenyegetőzött, ami miatt a Fradi végül bedobta a törülközőt, Lamkel Zé pedig a belga Kortrijkba szerződött. Novemberben aztán újra képbe került a magyar rekordbajnoknál, miután elmondta, 90 százalék, hogy az Üllői útra igazol. Végül azonban a maradék 10 százalék jött be, ugyanis nem a Fradi, hanem a marokkói Wydad AC lett az új állomása, a patinás afrikai együttes a szezon végéig vette kölcsön, ezután pedig opciós joga lesz megvásárolni.

Nguen, Tokmac; Boli, Franck
Jól áll a támadók terén a Fradi, Lamkel Zé többek között ezért sem érkezett Fotó: Kovács Tamás

Lamkel Zé új csapatában már pályára is lépett a Klubvilágbajnokságon, győzni azonban már nem sikerült a szaúdi al-Hilal ellen, így a negyeddöntőben búcsúzott. A 26 éves futballista igazi botrányhős, az Omoniával való botránya mellett többek között még a belga Antwerp játékosaként egyszer megjelent az ősi rivális Anderecht mezében a klub székházánál, miután nem szerették volna eladni 2021 telén, végül azonban a biztonságiak nem engedték be az épületbe. Tavaly ősszel a Kortrijkkal legyőzte az Antwerpet, Lamkel Zé gólpasszt adott a találkozón, ezután pedig a rivális szurkolóihoz ment ki ünnepelni, majd a lefújás után egy Instagram-történetben küldte el melegebb éghajlatra a belga élcsapatot.

A Ferencváros csatárok terén egyébként sem áll rosszul, Owusu Kwabene és Nikolai Baden Frederiksen személyében két új csatár érkezett a regnáló bajnokhoz, ezenfelül pedig Franck Boli és Ryan Mmaee is a zöld-fehérek keretének a tagja.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás