Megható fotót posztolt karácsonykor Michael Schumacher fia





Máig nem tudni milyen állapotban lehet az egykori hétszeres világbajnok.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.12.25.
karácsony schumacher fotó

Megható karácsonyi fotót osztott meg Mick Schumacher a korábbi hétszeres formula 1-es világbajnok Michael Schumacher fia - írja a Daily Star. A közös fotón édesanyja, Corina, és kedvese Gina látható, ahogy a karácsonyfájuk előtt ülnek.

Mick nemrég igazolt át a Haas istállótól, a Mercedeshez, és bár már nagyban készül a következő szezonra, a gondolatati vélhetőleg a több éve kómában lévő édesapjára összpontosulnak, aki még 2013-ban szenvedett súlyos síbalesetet a francia Alpokban. Michael Schumacher akkor két sürgősségi műtéten esett át, hogy stabilizálják az állapotát és megmentsék az életét, majd ezt követően mesterséges kómába helyezték. A baleset óta a család csendes magánéletet kért.

A Daily Star beszámolója szerint a család nemrég részt vett, abban a dokumentumfilmben, ami a hétszeres világbajnokról szól, és amelyben eddig soha nem látott felvételeket mutat be az egykori legendáról. Mick a karácsony alkalmából Instagram profil képét is egy olyan fotóra cserélte, amin még gyerekként édesapja tartja a kezében.

Michael Schumacher állapotát régóta homály fedi, a család titkolózása miatt nemrég Willi Weber,  is méltatlankodott:

Több százszor próbáltam felvenni a kapcsolatot Corinával, de nem válaszolt 

- idézte Schumacher egykori menedzserét a La Gazetta.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás