RETRO RÁDIÓ

Kemény lesz, a brazilok és a franciák a favoritok a fogadásokon





Kialakultak a negyeddöntők párosításai a katari labdarúgó-világbajnokságon, és egészen pazar párharcokra van kilátás.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.12.08.
világbajnokság fogadás

Igaz, meglepetésekben sem volt hiány eddig, már a csoportkörben kiesett Németország és Belgium is, míg Spanyolország a legjobb 16 között maradt alul Marokkóval szemben. A Tippmix és a Tippmixpro nyereményszorzói alapján jelenleg Brazília és Franciaország a legesélyesebb a végső győzelemre, és a nyolcaddöntők során pont ezen két válogatott mérkőzéséhez kapcsolódott a legnagyobb össznyeremény.

A 2022-es labdarúgó-világbajnokság a hajrájához közeledik, pénteken és szombaton már a negyeddöntőkre kerül sor. Ennek ellenére érdemes még visszatekinteni a csoportkörre is, ahol Németország kiesése jelentette a legnagyobb meglepetést, Thomas Müllerék ráadásul zsinórban másodszor nem tudtak továbbjutni vb-csoportjukból. Hansi Flick csapatának korai kiesése a katari torna egyik legnagyobb meglepetésének számított, a Nationalelf E csoportból való továbblépését firtató fogadási eseményen pedig végül 20 százalékos lett a találati arány. A kiesésre vonatkozó kimenetel a vb elején akár 5,25-ös oddsért is megfogadható volt.

A nyolcaddöntők során nagyon meggyőző játékkal érvényesítette a papírformát a torna előtt is legnagyobb esélyesnek tartott Brazília, az ötszörös világbajnok 4-1-es győzelmet aratott Dél-Korea ellen. Mindez a fogadók nagy részének is sok örömöt okozott, hiszen a mérkőzéshez több mint 750 millió forint össznyeremény kapcsolódott, megelőzve ezzel a francia-lengyel összecsapás 715 milliót meghaladó nyereményösszegét.

A tornát meglepő vereséggel kezdő Argentína is bejutott a legjobb nyolc közé, az ausztrálok elleni sikerből pedig góllal vette ki a részét Lionel Messi is – a hétszeres aranylabdás gólszerzésére 1,80-as oddsért majdnem 17 ezer fogadás érkezett. Az argentinok ellenfele Hollandia válogatottja lesz pénteken, miután az Oranje az első nyolcaddöntőben 3-1-re verte az USA együttesét. Ez utóbbi találkozó végkimenetelére majdnem 315 ezer tipp érkezett, ebből több mint 209 ezer számított Louis van Gaal csapatának győzelmére, akár 2,00-s nyereményszorzóért. Az Anglia – Szenegál találkozó sem hozott meglepetést, a 296 ezernél is több fogadás 71 százaléka lett hibátlan az „1X2” soron.

További fogadási érdekességekben sincs hiány a nyolcaddöntők kapcsán: az Anglia – Szenegál meccstől közel 66 ezer tipp várta, hogy az afrikai együttes kap több büntetőlapot, a Japán – Horvátország találkozó előtt 65 ezernél is több fogadás érkezett arra, hogy legalább 9 szöglet lesz, valamint azt is érdemes kiemelni, hogy a Franciaország – Lengyelország párosítás „Lesszám 4,5 (hosszabbítással)” piacán 53 ezernél is több fogadás jelölte meg a „Kevesebb, mint 4,5” kimenetelt – a felsorolt esetekben rendre helyesnek bizonyult a fogadók többségének várakozása.

A Tippmix és Tippmixpro oddsai alapján a nyolcaddöntőket követően Brazília (2,55) maradt a legesélyesebb a végső győzelemre, megelőzve a címvédő Franciaországot (4,55), majd Anglia (6,25), Portugália (6,25), Argentína (6,25), Hollandia (13,50) és a meglepetéscsapat Marokkó (27,00) következik, a sort pedig a 2018-as ezüstérmes Horvátország (30,00) zárja. A gólkirályra vonatkozó fogadási opciónál magasan a már 5 találatnál járó Kylian Mbappe (1,60) a legesélyesebb, ahogy a franciák klasszisa a favorit a legjobb játékoshoz kapcsolódó outright fogadás esetében is (2,60-as odds), megelőzve Lionel Messit (6,25).

 





Ezeket olvastad már?
Liverpool? MU? Chelsea? Figyelmeztette edzője Marco Rossi kapós felfedezettjét

Liverpool? MU? Chelsea? Figyelmeztette edzője Marco Rossi kapós felfedezettjét

Mélyütés, Németországba visszatérve nagyon rossz hírt kapott Marco Rossi kulcsembere

Mélyütés, Németországba visszatérve nagyon rossz hírt kapott Marco Rossi kulcsembere

Letolja a bugyiját: less be a vadító kebelcsoda szeméremdombjára

Letolja a bugyiját: less be a vadító kebelcsoda szeméremdombjára

Most kaptuk a lesújtó hírt: szörnyű veszteség érte Szoboszlaiékat

Most kaptuk a lesújtó hírt: szörnyű veszteség érte Szoboszlaiékat

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás