RETRO RÁDIÓ

Székekkel püfölték egymást az angol, és a walesi szurkolók - Videó!

Óriási balhé tört tört ki egy népszerű spanyol üdülőhelyen.Megosztás
Szerző: metropol
2022.11.26. 18:30
tömegbunyó

Nem kellett sokat várni az első erőszakos összecsapásra az angol, és a walesi szurkolók részéről. A két ősellenség egy tenerifei üdülőhelyen esett ugyanis egymásnak egy bárnál - írja a The Sun. Borultak a székek és az asztalok, amikor a két tábor tagjai egymásra talált a népszerű Playa de las Américasban. A lap beszámolója szerint a verekedésre még péntek hajnalban került sor. A felvételeken jól látszik, ahogy a két szurkolótábor tagjai székekkel rontanak egymásra, és az is, ahogy a verekedés során többen a földre kerülnek. A videót elnézve csak a szerencsén múlott, hogy senki nem szenvedett komoly sérülést. A rendőrség az ügyben elrendelte a nyomozást.

 

Mint ismert Anglia, és Wales egy csoportban szerepel a katari VB-n, a két csapat jövő kedden fog összecsapni egymással. Az angolok az első meccsükön 6-2-re kiütötték Irán, ám a második mérkőzésükön csak 0-0-ás döntetlent tudtak elérni az Egyesült Államok ellen, igaz még így is vezetik a csoportjukat. Wales ezzel szemben csúnya zakóba futott bele tegnap, Irán ugyanis játszi könnyedséggel 2-0--s sikert aratott felettük. Mindezek tükrében sajátos színezete lesz a keddi találkozónak, ugyanis Walesnek mindenképpen nyernie kell, ha tovább akar jutni a csoportból.

Meghalt egy walesi szurkoló a katari vb-n

A The Sun közben arról írt, hogy a katari VB-n tragikus hírtelenséggel elhunyt egy walesi szurkoló, miközben saját kedvenceinek szurkolt. A lap úgy tudja, hogy egy 62 éves pembrokeshire-i férfiről van szó, aki fiával és néhány barátjával tartózkodott kint. Az, hogy mi okozta a férfi halálát, egyelőre nem tudni.

 

Ezeket olvastad már?
Korábbi Juventus-csatárral erősíthet a Fradi

Korábbi Juventus-csatárral erősíthet a Fradi

Januárban tarolt a Fradi, ők lehetnek az új sztárok

Januárban tarolt a Fradi, ők lehetnek az új sztárok

Zokognak a rajongók: megható fotó került ki Michael Schumacherről

Zokognak a rajongók: megható fotó került ki Michael Schumacherről

Nagyon rossz hírt kapott Szoboszlai Dominik, borult minden

Nagyon rossz hírt kapott Szoboszlai Dominik, borult minden

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás