RETRO RÁDIÓ

A visszavonult Szalai Ádám utódát látja fiában Sallai Tibor

Sallai Tibort nem lepné meg, ha a fia, Roland novemberben két újabb válogatott futballmeccset játszana. Persze szigorúan csak maszkban.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.10.17.
felépülés

Két dolog is szükséges ahhoz, hogy Marco Rossi szövetségi kapitány újra meghívja súlyos szemsérülése után a válogatott keretébe Sallai Rolandot. Először, hogy teljesen felépüljön a játékos, másrészt az erőnléte is lehetővé tegye a pályára lépését a Luxemburg elleni, majd a görögökkel szembeni találkozókra - számolt be róla a Bors.

Október végén talán már pályára léphet Sallai Roland /fotó: Mirkó István (MI) Magyar Nemzet

„Roli két hete edz” – tudatja Sallai papa –, „szerencsére fájdalom nem kínozza a szeptember eleji, leverkuseni balesetét követően. Arra sem gondol, hogy az a majdnem tragikus fejrúgás megismétlődhet, melynek következtében csaknem elveszítette a szeme világát. Az operációt végző orvosoknak többször köszönetet mondott már, és magam is kimondhatatlanul hálás vagyok, hogy „megmentették” a fiamat.”

Sallai Tibornak nincs kétsége, hogy október végén ismét Bundesliga-találkozón játszik majd Roland, bár most még kissé zavaró, hogy a szemgolyója nehezebben mozog, amikor lefelé pillant.

Sallai Roland ebben a maszkban léphet pályára, hogy óvja a szemét /Fotó: Facebook

„A kondícióján lesz még mit javítani, elvégre három hete teljesen kiesett. Már kijár a stadionba, külön edzővel készül, de óvatosságból közös foglalkozáson még nem húz szerelést. Viszont azt az arcvédő maszkot, melyet a Freiburg készíttetett számára, otthon már próbálgatja. A könnyű, de hihetetlenül masszív álarc óvja a szemét, az arcát. Roli bár türelmes, de már izgatottan várja, mikor szállhat be végre a közös munkába.”

Emiatt a mozdulat miatt sérült meg a támadó /Fotó: Youtube

Ami a novembert illeti, kérdéses, Rossi mester melyik poszton számít(hat) rá, vetjük fel Sallai Tibornak.

„Az az érzésem, a válogatottól végleg elbúcsúzott Szalai Ádám „utóda” a fiam lehet” – vágja rá Tibor. – „Ez a poszt egyáltalán nem új számára, fiatalabb korában igen gyakran bizonyított centerként. Úgy gondolom, most sem jönne zavarba.”

Ezeket olvastad már?
Felrobban az internet, Ronaldo szerelme ultradögös fotóval üzent

Felrobban az internet, Ronaldo szerelme ultradögös fotóval üzent

„A foci helyett a hajával törődik” – csúnyán beleálltak Szoboszlai Dominikbe a vereség után

„A foci helyett a hajával törődik” – csúnyán beleálltak Szoboszlai Dominikbe a vereség után

Romániából érkezett nagyképű üzenet a Fradinak

Romániából érkezett nagyképű üzenet a Fradinak

Dárdai Pál nem kertelt, elmondta, mire vágyik igazából

Dárdai Pál nem kertelt, elmondta, mire vágyik igazából

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás