Csercseszov tanul, ezeket a magyar szavakat ismeri az új Fradi-edző





Két vereség után az első győzelmét aratta a Ferencváros Sztanyiszlav Csercseszovval a kispadon. Az orosz vezetőedző az újpesti derbin aratott siker után azt is elárulta, miként áll a magyar nyelvvel.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.02.01.
sztanyiszlav csercseszov Ferencváros

A listavezető Ferencváros 1-0-ra győzött az Újpest vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 18. fordulójának zárómérkőzésén. Ezzel a sikerrel a Fradi egy pont előnnyel vezeti a tabellát.

Csercseszov először nyert a Fradival Fotó: Fradi.hu

Csercseszov első sikere

A Dunaszerdahely és a Puskás Akadémia elleni vereségek után először nyert Sztanyiszlav Csercseszovval a kispadon a Ferencváros. Az orosz edző az újpesti diadal után úgy fogalmazott, nincs olyan csapat, amely nem kap ki.

Mindig fontos a győzelem, akkor pedig különösképpen, ha egy vereség után vagyunk és egy derbiről van szó – mondta Csercseszov. – Mint láttuk a pályán, jól reagáltunk a csütörtöki vereségre. Nincs olyan csapat a világon, amelyik nem kap ki, a lényeg, hogy erre milyen választ tud adni. Amit már jól tudok magyarul: gulyás, egészségedre és hajrá, Fradi! Fontos megismerni a kultúrát is, de a legfontosabb, hogy a csapatommal foglalkozzak. 25 napja vagyok itt, 12 napig sokakat nem is láthattam, öt napig pedig engem nem láthatott a csapat a betegségek miatt, nem volt egyszerű szituáció.

Kruscic bemutatkozott

Milos Kruscic a Ferencváros elleni hazai vereséggel mutatkozott be az Újpest kispadján. Ezzel tovább tart a lila-fehérek nyeretlenségi szériája a Ferencvárossal szemben, hiszen sorozatban 18. „randevújukon” nem tudták legyőzni a zöldeket. Azóta öt döntetlen mellett 13. alkalommal maradtak alul. Az FTC a legutóbbi kilenc találkozón legyőzte ellenlábasát, ezeken hetedszer gólt sem kapott.

Horváthot menesztették

Menesztették posztjáról Horváth Ferencet, a Budapest Honvéd vezetőedzőjét. A 48 éves szakember tavaly februárban vette át a csapat irányítását, 30 bajnokin tíz győzelem, öt döntetlen és 15 vereség a mérlege. Legutóbb szombaton a forduló előtt sereghajtó Gyirmóttól hazai pályán kapott ki a gárda, mely a nyolcadik helyen áll jelenleg. Sajtóhírek szerint Mátyus Jánosnak jó esélye van arra, hogy átvegye Horváth Ferenc helyét, de felvetődött a korábban már megkeresett Michael Boris neve is.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás