Balesete után ünnepelt a 101 éves Keleti Ágnes





Csakis negatív teszt után lehetett köszönteni a világ legidősebb, élő olimpiai bajnokát.



Megosztás
Szerző: mp
Létrehozva: 2022.01.10.
Keleti Ágnes születésnap

Egy kisebb baleset sem tudta megingatni a 101 esztendős Keleti Ági nénit. A világ legidősebb, élő olimpiai bajnoka budapesti otthonában ünnepelte a jeles napot, mint kiderült, egy balesetből felépülve.

Neves vendégek

Keleti Ágnest vasárnap délután köszöntötte lakásán számos híresség, így ott volt nála többek között az olimpiai bajnok Gyurta Dániel, illetve az olimpiai bajnok öttusázó, az Olimpiai Bajnokok Klubjának elnöke, Fábián László is. A legfontosabb, hogy minden résztvevőnek koronavírustesztet kellett elvégeznie a a köszöntés előtt.

- Az összejövetelen volt virág és torta is, a barátok pedig énekköszöntéssel is készültünk neki. Minden résztvevőnek azonban a helyszínen koronavírustesztet kellett elvégeznie – mondta Róth Tamás, az esemény egyik szervezője.

Felépült a balesetből

Keleti Ágnes nemrég egy szerencsés kimenetelű baleset szenvedett, elesett, ezért ágyhoz volt kötve. Azóta lábadozik, jól van, már a fotelben is tud ülni.

Mivel imád utazni, leggyakrabban utazási videókat és műsorokat néz, persze az imádott torna mellett. Sokat hallgat zenét, szinte mindig szól valamilyen muzsika a lakásban. Az ő korában már elengedhetetlen a 24 órás felügyelet. Egy nővér és egy házvezetőnő vigyáz rá, rendszeresen jár hozzá gyógytornász és orvos is.

A sport és az élet szeretete fontos

Keleti Ágnes élete során számos nehézséget küzdött le. A Metropolnak adott, 2000-es interjújában elárulta egészségének a titkát.

– A sport és az élet mérhetetlen szeretete és tisztelete mindig segít. Minden nehézség ellenére a boldogságot kerestem egész életemben. Ezt apámtól tanultam. Nagyon szeretek élni, ezért is vagyok még itt. Ha pedig menni kell, akkor magyar földben szeretnék pihenni, ezért is jöttem haza. Itt akarok maradni örökre.

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás