Elképesztő! Hat gólt vágott, megtartja emlékbe a labdát a Fradi sztárja

Myrto Uzuni olyan tettet hajtott végre a Ferencvárosban, amire legutóbb a klub aranylabdás legendája, Albert Flórián volt képes. Az albán légiós hat góllal járult hozzá a Hatvan 9-0-s legyőzéséhez a labdarúgó Magyar Kupában, és megtartotta emlékbe a labdát.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.09.21.
Uzuni

A Ferencváros legendás csatára, Magyarország egyetlen aranylabdása, Albert Flórián 1960. december 11-én hat gólt lőtt a Debrecennek. Vasárnapig ez senkinek sem sikerült a zöld-fehérek színeiben, ám Myrto Uzuni a hétvégén lezárta ezt a sorozatot. Az FTC fölényes, 9-0-s győzelmet aratott a megye I-es Hatvan otthonában a Magyar Kupa 3. fordulójában. Myrto Uzuni hat gólt szerzett, és a meccs után elárulta, megtartja emlékbe a labdát.

Myrto Uzuni szenzációs teljesítményt nyújtott
Fotó: fradi.hu

Természetesen hazaviszem ezt a labdát, oda teszem a másik mellé, amellyel mesterhármast lőttem a Pristina ellen a Bajnokok Ligájábanmondta Myrto Uzuni. – A mottóm, mindig jobbnak kell lenni, mint tegnap voltál. Boldog vagyok a győzelem és a továbbjutás miatt, illetve a góljaimnak is örülök. Korábban még soha nem szereztem hat gólt egyetlen mérkőzésen.

Peter Stöger, a Ferencváros vezetőedzője elmondta, Myrto Uzuni nagyon megérdemelte ezt a sikert.

– Myrto Uzuninak volt néhány balszerencsés pillanata az elmúlt 2-3 hétben – fogalmazott Stöger. – Kellett az önbizalmának ez az egyéni siker, megérdemelte a remek teljesítményét. Az első és a második gól megszerzése után könnyebb dolgunk volt. Szerettük volna kiszolgálni a szurkolóinkat. Lépésről lépésre haladunk, és próbálunk egyre jobban szerepelni.

Nem csökken a terhelés, ezen a héten két rangadó vár a bajnoki címvédő Ferencvárosra az NB I-ben. A zöld-fehérek holnap este a mezőny egyetlen veretlen csapatával, a Fehérvárral találkoznak idegenben. Ez a 2. fordulóból elhalasztott mérkőzés. Vasárnap az ősi rivális Újpestet fogadja a Fradi, amely a harmadik helyen áll a bajnokságban.

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás