Jó hír a szurkolóknak, ismét lehet jegyet venni az Eb-re





További belépőket tett elérhetővé az európai szövetség (UEFA) a jövő héten pénteken rajtoló labdarúgó Európa-bajnokság mérkőzéseire. A szurkolók mától vehetik meg az újabb jegyeket.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.06.02.
európa-bajnokság

A 11 Európa-bajnoki helyszín közül egyedüliként Budapesten lehet telt ház a mérkőzéseken. Ez azt jelenti, hogy a Puskás Arénában akár 67 215 néző szurkolhat.

Fotó: Török Attila/Nemzeti Sport

Négy meccs Budapesten

Mától ismét lehet jegyeket vásárolni az UEFA honlapján az Eb-re. A belépőket ezúttal a jelentkezés sorrendjében értékesíti az UEFA. Pénteken azok a szurkolók kapnak lehetőséget a vásárlására, akik idén májusban visszaváltották jegyeiket. Mivel csak korlátozott számban érhetők el a belépők, nem garantált, hogy minden igénylő jegyhez jut. A magyar válogatott június 15-én 18 órától Portugáliával találkozik a Puskás Arénában, 19-én pedig 15 órától Franciaországgal játszik. Június 23-án 21 órától Budapesten rendezik a portugálok és a franciák találkozóját. A csoportkör befejezése után június 27-én egy nyolcaddöntőnek is a Puskás Aréna ad otthont.

Védettségi igazolvány is kell

Az MLSZ felhívta a figyelmet, hogy a Puskás Arénában a belépéshez az érvényes jegy mellett védettségi igazolványra is szükség van.

- Fontos, hogy a plasztikkártyát és a mobil applikáción bemutatott igazolásokat is elfogadják a szervezők. Ezek meglétét azonban nem a stadionnál, a közvetlen belépés előtt ellenőrzik - mondta Sipos Jenő, az MLSZ szóvivője. - A meccsekre kilátogató szurkolók a találkozókat megelőző nap reggelétől kezdődően három különböző ponton mutathatják be papírjaikat. A védettségi igazolás mellett érvényes személyi igazolványt vagy útlevelet kell felmutatni. Itt karszalagot kapnak, amellyel az adott mérkőzésen részt vehetnek.

A kiskorú drukkerek igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében vehetnek részt a találkozókon, nekik nem szükséges a karszalag kiváltása. Kivéve azon 16-18 évesek számára, akik már rendelkeznek védettségi igazolvánnyal és kísérő nélkül kívánják megtekinteni az Eb-mérkőzéseket.

Három helyszín

A tájékoztatás szerint a Groupama Arénánál a Sas-szobor mellett, a Városligetben a Dózsa György úton és a Papp László Budapest Sportarénánál lehet hozzájutni a karszalagokhoz, amelyek elengedhetetlenek a belépéshez a Puskás Arénába. Ezek a pontok a mérkőzések előtti napokon 8 órától 20 óráig tartanak nyitva, míg a meccsnapokon 7 órakor nyitnak és a második félidő kezdetekor zárnak. Minden mérkőzésre különböző színű karszalaggal lehet belépni, azaz aki több mérkőzésre is váltott jegyet, annak újra be kell mutatnia a védettségi igazolását.





Ezeket olvastad már?
„A Fradi Magyarországon egy vallás" – 125 éves lett az FTC

„A Fradi Magyarországon egy vallás" – 125 éves lett az FTC

Marco Rossi csapatának legnagyobb vesztese a lelátóról szurkol

Marco Rossi csapatának legnagyobb vesztese a lelátóról szurkol

Szoboszlai edzője mindenkit átvert? Mégis itt dolgozna Jürgen Klopp

Szoboszlai edzője mindenkit átvert? Mégis itt dolgozna Jürgen Klopp

Szavazz Te is! Ők lehetnek Pest vármegyében az év tesitanárai

Szavazz Te is! Ők lehetnek Pest vármegyében az év tesitanárai

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás