Megtört a csend, ezért titkolózik Michael Schumacer állapotáról a családja

Megszólalt a Forma 1-es pilóta menedzsere és végre részletesen elmondta, miért nem nyilatkozik semmit a Forma-1-es pilóta családja a baleset óta.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.02.03.
titok michael schumacher család

Az egész világot megrázta, amikor 2013-ban egy síbaleset miatt életveszélybe került Michael Schumacher. Akkor a világbajnok F1-es pilóta kómába került, egészségügyi állapotáról azóta is csak találgatásokat hallani. A baleset körüli rejtélyt pedig csak fokozta, amikor teljes hírzárlatot rendelt el a család egy évvel később.

A Daily Star információ szerint ez Michael Schumacher külön kérése volt családjától, mivel állítólag maradandó sérülést szenvedett. A döntésről a német pilóta menedzsere, Sabine Kehm adott magyarázatot.

Michael Schumacher, Image: 180563137, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial use only. All usage fees to be agreed with eyevine., Model Release: no, Credit line: Profimedia, Eyevine

„Általában a média soha nem számolt be Michael és Corinna magánéletéről. Amikor például Svájcban utaztak, egyértelmű volt, hogy az családi ügy. Egyszer egy hosszú beszélgetés során Michael azt mondta nekem: „Jövőre már nem kell felhívnod, mert eltűnök.” Azt hiszem mindig is ez volt a titkos vágya, hogy ezt majd valamikor megvalósíthassa. Ezt a kívánságát akarom teljesíteni, ezért nem nyilatkozunk semmit az állapotáról” - nyilatkozta Sabine Kehm.

Reményt ad viszont a rajongóknak a hamarosan megjelenő Michael Schumacherről szóló dokumentumfilm, amihez a családja ritka még sosem látott magánfelvételeket is adott.

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás