RETRO RÁDIÓ

Íme, az ingyenes edzéslehetőségek, bőséges a kínálat Budapesten





Ugyan az edzőtermek továbbra is zárva tartanak, a kültéri ingyenes fitneszparkoknak köszönhetően nem kell nélkülöznünk a kondizást.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.12.17.
II. kerület VIII. kerület XI. kerület XIV. kerület edzés kondipark Budapest

Ezúttal a konditermek helyett a szabadba kényszerülünk, de cserébe tisztább levegőt szívhatunk edzés közben. A Metropol öt budapesti kondiparkot ajánl azoknak, akik a hideghez igazodva, beöltözve is szívesen sportolnak.

A Városliget több lehetőséget is rejt (Fotó: Metropol/Keresztesi Balázs)

Városligeti Sportcentrum kondiparkja

A Stefánia út és az Ajtósi Dürer sor kereszteződésétől nem messze találjuk a parkot. Műfüves labdarúgópálya, kosárlabdaaréna, három multifunkciós sportpálya, kondipark, terepügyességi park mászófallal, pumptrack pálya, négy pingpongasztal, két teqballasztal, női, férfi és akadálymentesített öltözők, valamint ivókutak, kerékpártárolók várják a sportolni vágyókat.

II. János Pál pápa tér

Távol a forgalomtól, az Erkel Színház felőli oldalon találjuk. Minőségi kondipark, ahol a teljes testet megdolgoztathatjuk. A gépeknek köszönhetően a láb-, a has- a váll- és a hátizom is komoly terhelést kaphat. A hely picit „eldugottnak” tűnik, vagyis tökéletes célpont azoknak, akik nem szeretnek „közönség” előtt edzeni.

Goldmann György tér

Közvetlenül a Petőfi híd budai oldalán találjuk a street workout kondiparkot. Itt igazán kiélhetik magukat azok, akik a saját testsúlyú edzésre esküsznek. Miután a street workout a szertorna modern változata, a tolódzkodás és a húzodzkodás mellett különböző nyomásokkal, húzásokkal erősíthetünk a korlátokon.

Feneketlen tó

Újbuda közkedvelt parkjában, a Feneketlen tónál sportolhatunk. A helyszín könnyen megközelíthető az M4-es metróval, és teljesen kielégíti a szabadtéri sport szerelmeseit. Pazar minőségű és állapotú szerkezetekkel felszerelt a hely, ahol a gépek használatához részletes leírás nyújt segítséget.

Városmajor

A Városmajorban, a Maros utca és a Temes utca találkozásától nem messze található egy kondipark. Különleges hely, a modern mozgásformák kedvelői a parkourpályán tesztelhetik az állóképességüket. Ez jellemzően vízszintes, függőleges, ferde és hajlított rudakból, falelemekből álló eszközökből tevődik össze, amelyek gömbökön keresztül kapcsolódnak egymáshoz.





Ezeket olvastad már?
Szoboszlai edzője mindenkit átvert? Kiszivárgott Klopp titkos terve

Szoboszlai edzője mindenkit átvert? Kiszivárgott Klopp titkos terve

Elvesztette a melltartóját, meglesték a villantó kebelcsodát a tengerben

Elvesztette a melltartóját, meglesték a villantó kebelcsodát a tengerben

„Csinálja más” – Dárdai Pál máris elbúcsúzott Berlinben?

„Csinálja más” – Dárdai Pál máris elbúcsúzott Berlinben?

Most jön a neheze, újra nyertek a magyar lányok

Most jön a neheze, újra nyertek a magyar lányok

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás